Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biały ząb

KTÓRA PASTA WYBIELIŁA WAM ZĘBY?

Polecane posty

Gość Biały ząb

Jak myślicie ta nowa Blend-a-med 3D-White jest dobra? Pisze, że w 14 dni bielsze zęby. A może miałyście jakąs inną, skuteczną?

Gość annnkaaaa
Wystarczy ze bedziesz zwyklą pastą myła zęby częściej niż zwykle i dlużej(do 4 min).Tylko musisz sie zaopatrzyc w dobrą szminkę nawilzającą do ust.

Gość aishasq
Polecam Elgydium whitening ( dostępna tylko w aptece) kosztuje ok20zl, do tego specjalna szczoteczka wybielajaca tej samej firmy

Gość jaaaamiii
mi blenda med soda. Zdarla mi tez szkliwo. Po pol roku uzywania gdy usiadalm u denystki na fotelu, pierwsze jej slowa byly-uzywa pani pasty wuybielajacej. Skad wiedziala. Zeby sa biale i wygladaja jakby je ktos papierem sciernym przeszlifowal. O klopotach typu-rekacja na bol, slebe zeby nie wspomne....

Gość aishasq
Blad polega w stosowaniu past wybielajacych! Jesli ktos chce wybielic zeby nalezy stosowac paste wybielajaca raz dziennie np wieczorem a rano myc zeby zwykla pasta z fluorem. Ewentualnie mozna zuzyc jedna tubke pasty wybielajacej, myjac nia zeby zarowno rano jak i wieczorem, a nastepnie stosowac zwykla paste ( najlepiej z wieksza zawartoscia fluoru np. Elmex). Past wybielajacych NIE WOLNO uzywac wiecznie! Poza tym polecam te zakupione w aptece, a nie jakies Colgate itd... Te z apteki nie zdzieraja szkliwa

Mi pomógł żel Colgate SImply White. Tylko ja wkładałam do ust waciki (tak jak u dentysty) żeby mi ślina nie zalewała zębów i nie spłukiwała żelu i tak chodziłam 15 minut. Wybieliły się znacznie. Zauważyła to moja rodzina, która nie wiedziała, że używam tego żelu, więc jedank było widać. :D

Gość aishasq
Colgate wyzera szkliwo! Stanowczo odradzam! No chyba ze ktos przy okazji chce schudnac, bo nadwrazliwosc zebow po tych zelach Colgate jest tak wielka, ze nie da sie nic jesc!

Gość Biały ząb
Najlepiej bedzie jak się spytam dentystki...

Gość mnie bardzo wybielił CLINOMYN

Gość a co myslicie o ...
zelu BIAŁA PERŁA?

Gość biała perła jest super
kupowałam swojego czasu w aptece i bardzo ładnie mi wybieliła ząbki. Było to jakies pół roku temu a efekt trzyma się do dziś :)

Gość Nyc
DO "biała perła jest super" - jak czesto stosowalas (jak dlugo w ciagu dnia)? I nie mialas problemu ze slina, ktora wchodzi w aplikatory?

troche ten zel wyplywał, ale staralam sie nakladac w te aplikatory nie za duzo. Stosowalam tylko raz w ciagu dnia, na jakąś godzinkę.

Gość Nyc
Ja nosze 2 razy dziennie po godzinie i zero rezultatow :o a palisz/palilas papierosy?

niestety palę :( moze za krotko jeszcze stosujesz? U mnie najlepsze rezultaty byly dopiero jak zuzylam te obie tubki, ktore sa w opakowaniu. I jeszcze wazna rzecz - najlepiej nakladac te aplikatory z zelem na suche zeby i po ich wczesniejszym umyciu szczoteczka i zwykla pasta do zebow. Ja najpierw mylam, potem troche je wycieralam palcem ze sliny, a dopiero potem zakładałam aplikatory

Gość Nyc
Tez najpierw myje zeby pasta :) A jestem w polowie, tzn. jeszcze polowa tubki mi zostala. Tylko ze ja nie pale, zeby mam chyba zolte z niedbalosci :o moze dlatego wlasnie nie dziala, mozliwe, ze one sa skuteczne tylko dla palaczy :(

moze nie z niedbalosci, ale po prostu takie szkliwo :O

Gość Nyc
i strasznie sie slinie, slina wchodzi w aplikatory i miesza sie z zelem. Nie wiem, co mam na to poradzic :/

Gość Nyc
Jak patrze na zdjecia z mlodosci, to zeby byly biale, wiec to nie kolor szkliwa.

mozesz sprobowac powkladac sobie kawalki chusteczki lub ligniny pod wargi i pod jezyk -tak jak u dentysty, wtedy slina bedzie wsiakac w nie i nie dostanie sie do aplikatorow.

Gość Nyc
Tak robilam, ale po jakims czasie chusteczki byly na tyle mokre, ze nie dalo sie wytrzymac :/ W instrukcji napisali, ze slinotok powinien po jakims czasie minac, ale u mnie nie mija :(

:( no to juz sama nie wiem :(

To nieprawda że Colgate wyżera szkliwo. Owszem jakiś czas po kuracji miałam wrażliwe zęby, ale potem to minęło. Była u dentysty i nie stwierdziła \"wyżartego szkliwa\" :P

tak w aptece, kosztuje jakos okolo 70-80 zł.

Gość Nyc
W aptece, cena to okolo 60 zl. ale mi sie udalo kupic za niecale 50

o kurde, znaczy przepłaciłam, albo mam sklerozę i nie pamietam dokładnie ile zapłaciła te pól roku temu :(

Gość Nyc
Co do ceny, to pochodzilam po aptekach, wszedzie po 60zl, a w jednej udalo mi sie kupic za 50 :) moze jakas promocja byla czy cos :) napisalas, ze najlepsze rezultaty byly dopiero pod koniec obu tubek. A kiedy widzialas juz roznice chociaz minimalna?