Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia007

jaka swiatowa marka jest wedlug was najlepsza chanel, deisel, itp...

Polecane posty

Gość DEISEL
ZDECYDOWANIE DEISEL.... THE BEST

Gość zakładka
billabong a pisze sie Diesel..

Gość sowiuffka
zależy o czym mowa. kosmetyki Chanel - warto kupować buty Manolo Blahnik - warto choć pomarzyć ;) a z odzieżą bywa róznie. zależy od kolekcji na dany sezon.

zakladka, dzieki za poprawke. widocznie nie znam sie na markach i dlatego nie wiem jak sie pisze diesel.. bueh! moglabys sobie derowac... wiem, ze jestes najlepsza z ortografii:):):)

Gość zakładka
Chryste na co sie burzysz? nie hcodziło mi o Ciebie tylko o przedmówczynie.. Przepraszam Cie ze zwrocilam Ci uwage :/

Gość zuzia widocznie sie nie znasz
wiec sie nie oburzaj jak ktos cie poprawia - zawsze mozesz sie czegos nauczyc panno madralinska :P

Gość second hand
super marka- polecam :P

Gość zakładka
A tak wlasciwie nie hcodzilo mi o zuzie tylko o deisel.. bo skoro tak bardzo kocha ta firme to powinna wiedziec jak sie pisze..

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Autorko topicu! Temat jest tak idiotyczny, że aż śmieszny. Jak można zestawiać te dwie marki czy je porównywać. Chanel, Dior, Versace, Vitone to najwyższa półka. Diesel natomist to już bardziej dla zwykłych śmiertelników. Ubrania Chanel są w cenie twoich mebli w domu i droższe. I co to znaczy najlepsza? Piszesz tak jak być miała codziennie dylemat typu Chanel czy może YSL ( i nie mam na myśli perfumów )!!! Czsasem czytając te bzdurne tematy na forach żałuję, że nie obowiązku przy każdym zakładaniu topicu wklejanie zdjęcia i adresu autora. Gdyby nie było tej animowości tematy byłyby pewnie bardziej przemyślane i nie obnażałyby tak głupoty ludzkiej!!!

Gość LaaaaaaaaaaaaasVegas
Wypowiedz powyżej - brawo!!!! Lepiej tego nie można było ująć. Może wreszcie skonczą się dywagacje dziewczyn na temat wielkich światowych marek, o których tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia...to, że ktoś nosi nędzne podróby bluzek z cyrkoniowymi napisami: Gucci, Chanel, i takie tam (żałosne!!!) albo podróby torebek LV nie znaczy, że jest znawcą ww. marek....

przekrecenie 1 litery oznacza, ze nie mam pojecia o SWIATOWYCH MARKACH! heh! poprostu pisze szybko... won z topiku! :)

a podalam Diesel i Chanel dla przykladu..heh! i temat juz glupi i bez sensu bo podalam 2 marki. matko. Ludzie! Zajmijcie sie pozyteczniejszymi sprawami, niz ocenianie innych po tym jak pisza. Dobrze wam radze. Wrzodow zoladka sie nabawicie przez ten stres:):):)

Gość sowiuffka
drobna uwaga. odzież sprzedawana na bazarkach a udająca produkty znanych marek na pewno nie jest zdobiona cyrkoniami.

zadna nie jest najlepsza - to tylko rzecz gustu. jezeli chodzi o obiektywna jakosc materialu, kunszt uszycia, wymodelowanie buta, to zreguly te wzystkie super-najdrozsze sa mniej wiecej porownywalne, maja tylko inny styl - rzecz gustu. a te marki dla smiertelnikow, typu diesel itp. to juz moim zaniem tylko kwestia trendow mody i reklamy - nie sadze, zeby ceny obwieszczaly o jakosci, natomiast te marki, markowe, ale nie z najwyzszej polki, mowia ludziom \"co jest modne\", a potem tansze marki to nasladuja. ot cala filozofia.

Gość oczywiscie
Hermes nic nie ma lepszego Czysta klasa

Gość Suspensar
No nie mówcie, że ubieracie się w Chanel, Versace, Armaniego... jak można mieć pojęcie o markach, skoro się ich nie nosi na co dzień?? Pojęcie mogą mieć gwiazdy filmu i piosenki, albo bogacze, ale na Boga nie my dziewczyny z Polski!!!!!!!!!!! Ja sama mam zaledwie kilka rzeczy znanych marek i mam je tylko dlatego, że mam bogatą ciotkę w USA która czasem mi coś przywozi: to jest sweterek od Diora (za duży na mnie :( ), dżinsy Calvina Kleina (wspaniałe, mają chyba ze 20 lat a wyglądają nadal jak nowe), dużą torbę Chanel (też ekstra, przeżyła ze mną tyle rzeczy, targanie po podłodze na imprezach, wiele podrózy, szaleństwa, i wygląda nadal wspaniale) , no i coś tam jeszcze, aha jakieś kilka koszulek od DKNY. I nadal uważam, że mam SŁABE pojęcie o wielkich markach, bo ja tych marek tak naprawdę na co dzień nie noszę i ich nie znam!! Gdybym miała pół szafy w ciuchach od Chanel czy Calvina Kleina, to co innego mogłabym się wypowiadać.... ale ludzie, jedna marna bluzka u jakiegokolwiek projektanta kosztuje na nasze jakieś 1500 zł.... o czym my gadamy....

Gość zakładka
Boże zuzia umiesz czytać? Ze zrozumieniem nie uczyli w szkole? Pisałam ze nie chodzi mi o Ciebie tylko o kogos kto sie podpisał DEISEL. Juz rozumiesz czy Ci to jeszcze wyjasnic?? Ręce czasem opadaja.. co do tych marek z górnej półki, G. Armani ma np dwie linie jedną ta bardzo drogą, ekskluzywną i druga której potencjalnymi kinetami są dziewczyny ktorym zalezy na dobrej marce, młodym wyglądzie i niższej cenie. Oczywiście niższej od tej ekskluzywnej. I ta linia ma ceny podobne do diesla (spodnie ok 600zl ) jesli myle sie z cenami, prosze poprawic ;)

moje ulubione marki to cottonfield, levi\'s , z tych sportowych- puma

Gość mantis
pojęcxie o marce moze miec kazdy nie tylko jej uzytkownik drogie forowiczki, samo sformuowanie marka dotyczy nie samego produktu w jego fizycznej formie, ale takze wartosci z jakimi sie wiaze, sposobu w jaki jest postrzegany i odbierany przez wszytskich konsumentow, udzialu w rynku, symbolu marki (czyli z czym, kim sie kojarzy) itd, dlatego pytanie jakie marki sa najlepsze jest na miejsu, i nie chodzi o porownywanie typow : czyli np YSL jako marki luksusowej, drogiej oraz Diesel marki kultowej, mlodziezowej , ekstrawaganckiej, wiadomo ze za kazda placi sie inne pieniadze. Ale obie marki moga byc dobre, zalezy od postrzegania przez konsumenta i jego opinii!!!! Nie trzeaba nisic jakiejs marki , zeby dokonac oceny jej wartosci!!!

Gość mantis
a , a moje ulubione marki to :): H&M ZARA PROMOD UNITED COLOURS OF BENETTON pozdro!

Gość a co to
w ogole ta firma esprit? ubrania maja takie normalne, nic szczegolnego. podkoszulki byle jakie, zwyczajne swetrzy itd