Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi24

Facet narzeka ze nie umiem gotowac!

Polecane posty

Gość mimi24

Moj facet narzeka ze nie umiem gotowac,prać,prasować,nie chce mi sie zmywać i sprzątać.aha i że lubie dlugo spać!i czasem mi grozi ze jak sie nie naucze to mnie zostawi!co za szowinizm!

Gość co za lewa
do wszystkiego osóbka!! masakra! lenistwo bije od Ciebie na kilometr! jaknie umiesz, to się naucz żal mi takich ludzi co to zwalają wszystko na " nie umiem"

Gość no to ja
to nie gotuj wcale jak mu sie nie podoba

Gość fsidjfkdfjksdfj
moze by mu lepiej bylo a co robisz skoro tego nie robisz? widze ze siedzisz na necie

Gość zgryźliwa
A niech sam se gotuje i pierze. Co to kurcze jest, jesteś jego służącą czy co?

Gość zgryźliwa
Ps a jak się nie zgodzi, to go kopnij w d..pe:O:O:O

Gość do znających
taka troszke leniwa jestes

Gość okokokokokokokokoko
no wlasnie sie pytalam co wogole autorka robi. bo widac ze jej sie nic nei chce

Gość gdhrt
ja tez nie umwiem gootwac nienaiowdze sprztac nawet prlaki nie umiem wlaczyc..co za wasze poejbane myslenie?!!!jesli sie jest z kims to czy wazne jest czy ta osoba potrafi gtiwac itd???co za bzdury!!!wazne jest wzajemne zrozumienie i milosc!!!!!!a reszta da sie dopracowacjakos...!!!!chyba ze ktos szuka kury domowej i gosposi w jednym!!!!

Gość mimi24
no wlasnie bo ja tak uwielbiam spac,a on przez to dostaje białej gorączki!No a ja naprawde nie umiem gotować a nie ze mi sie nie chce(nie chodzi tu o lenistwo)po prostu nikt mnie tego nie nauczyl.Jakos nie ciagnie mnie pozatym do tych standardowych kobiecych obowiązków.A co to facet nie moze sobie koszuli wyprasowac,krzywda mu sie stanie jak to zrobi?

Gość mimi24
Przytocze jeszcze jedno wazne powiedzenie MIŁOŚCIĄ SIE NIE NAJESZ to do autorki posta powyżej.

Gość okokokokokokokokoko
gotowac nie musisz i nic nie musisz. krzywda mu sie nie stanie. ale obowiazkami trzeba sie dzielic. i nie moze wszystko spadac na jedna osobe. wszystkiego sie mozna nauczyc. a wstawac pozno tez nie musisz. ja lubie spac ale wstaje wczesnie

gdhrt-Sorry ale tak to jest w utopii (w filmach romantycznych i melodramatach - ktorych nie ogladam)... Jak namietnosc wyparuje to sama milosc nie wystarczy we wspolnym zyciu :D

Gość mimi24
Uwazam ze jesli kobieta nie bedzie spelniac tych podstawowych elemntow czyli dbanie o dom,to facet wczesniej czy pozniej sie rozmysli i ja zostawi,nawet jesli bedzie mial milosc,zrozumienie,i fantastyczny seks!

Gość mimi24
Pewnie ,po wielu latach zycia z milosci tak naprawde nie wiele zostaje wiec jesli laska nie bedzie nic umiec to kiedys nie bedzie ani milosci ani ciepłego obiadku ani nic!Wiec tak naprawde lepiej sie hajtnąć z baba co wszystko potrafi,nawet jesli sie jej nie dazy zbyt glebokim uczuciem...

głupoty pleciesz... przecież jak jest dom i rodzina to są też obowiązki - tak samo faceta jak i kobiety i to od nich zależy jak się nimi podzielą... no ale jak Ty chcesz mieć służbę w domu to musisz księcia znaleźć !!

Gość popieram mimi
Ja jestem za mimi24 Chłopaki koniecznie sprawdźcie sobie takie cudo,bedzie wam zdobić kanapę przez całe życie,a jaki seks wspaniały bedziecie mieć.Nic tylko ją kochać i podziwiać

Gość mimi24
Na temat postu powyzej:ja nie jestem jakas lwicą kanapową ani typem lalki barbi bo chyba mnie zle zrozumiales.Jestem normalna,przecietna kobieta i tyle.a jesli chodzi o podzial obowaizkow to jestem za,ale blagam nie chce gotowac,to juz wole prasowac...

Gość popieram mimi
wiesz mimi,facet juz woli sam prasować koszule i prac skarpetki,niz gotować.Faceci uwielbiają domowe zarcie,czy nam sie to podoba czy nie. Ja tez nie lubie,gotuję obiady/co drugi tydzień/,reszta we własnym zakresie;),sobota i wolne:)

Gość popieram mimi
co drugi tydzień-tak sie umówiliśmy;) W soboty i niedziele nie gotuje,chyba,ze akurat mam dzień dobroci; to coś zrobię

A ja polubilam gotowanie :) Zwlaszca jak jest z czego (znaczy jak w lodowce jest cos poza swiatelkiem)... Jakby ktorys mogl zmywac i sprzatac to ja bym z rozkosza gotowala :D A juz najbardziej lubie wspolne gotowanie!!! Niestety, nie zawsze jest czas :(