Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaniara

obserwacja facetów... Stop na sex.

Polecane posty

Gość glaniara

z mojej obserwacji wynika że mężczyźni wcale nie chodzą do łóżka tak chętnie... Przytrafiło mi sie to już 3 razy... Spotykam sie z facetem, jest miło, spotykamy sie kilka razy ale on nie chce sie kochać... Owszem, loda sobie da zrobić ale to by było na tyle... Niektórzy nawet sami mnie dopieszczają... Ale na Sex wielkie STOP. Rozumiem że jeden czy drugi może mieć jakieś opory ale trzech pod rząd to już przegięcie. Niewiem z czego to wynika. Generalnie wszystko sprzyja uprawianiu przyjemnego sexu a tu niespodzianka.... Czy jakiś facet może mi to wyjaśnić?

Gość ble ble
Popatrz na siebie to znajdziesz odpowiedź hahahaha

Gość glaniara
akurat myśle że nie w tym problem... nie mam problemu z powodzeniem u facetów. Tylko spośród tych facetów chyba wybieram tych z najmniejsszym zapotrzebowaniem na sex.

to se weź napalenców, takich co nigdy nie mieli sexu z dziewczyną (jak ja:)) albo sexoholików

Gość adorator...
pieprzysz glupoty, oni pewnie sa prawiczkami i sie boja seksu, a jak ci tego brak to idz na dysko tam poznasz z ochota na sex, ale nie zdziw sie czasem, ze gosc bedzie slaby, bo taki czasami to tylko przechwalac sie umie, a jesli chodzi o zapotrzebowanie na seks, u kazdego jest inne, moze rzeczywiscie trafilas na siersciuchow, ale ja mysle, ze raczej oni po prostu boja sie popieprzyc ;)

Gość glaniara
powiem ci że w tej trójce był włąśnie taki jeden dyskotekowy facet. A już najlepsze jest to że żeden z nich nie był prawiczkiem. W wieku byli konkretnie różnym wiec też nie bardzo wszyscy mogli powiedzieć że są za młodzi. Nie mam aż takiej chcicy żeby niewiem co... Poprostu sie zastanawiam.

Gość Blokowy
Teraz wszystko zaczyna być inaczej coraz mniej facetów ma ochotę na seks a coraz więcej kobiet seksu pragnie.Ja też jestem mężczyzną i na seks wogóle nie mam ochoty,wielu moich kumpli tak samo.Ja najzwyczajniej w świecie wolę piwko w męskim gronie a nie nudne i męczące dupczenie kobiet. Pozdrawiam

Gość glaniara
Do Blokowy Możesz mi mniejwięcej wyjaśnić co jest powodem braku ochoty na sex u facetów? Moge zrozumieć że mężczyznom niechce sie czasem dupczyć. Ale skoro zgadzają sie na loda to czemu nie na sex?

Gość Blokowy
Bo seks wymaga zaangażowania fizycznego,trzeba się trochę napracować aby dogodzić partnerce,a tzw.lud jest dla leniuchów zero wysiłku dziewczyna odwala za nas całą robotę a efekt ten sam wytrysk no i nie jest to tak czasochłonne jak lóżkowe fikoły.

Gość glaniara
No taa... Facieci ;) Też chodze na piwo, raz z facetami a czasem z laskami ale to nie przeszkadza mi pokochać sie od czasu do czasu. Czuje sie postawiona w kropce. Nie chce mówić że nie zrobie loda bo potem niedostane nic wzamian... Denne.

Gość Blokowy
Niedawno gdzieś czytałem w jakiejś gazecie naukowej,że ostatnimi laty u mężczyzn zdecydowanie spada poped seksualny natomiast rośnie u kobiet i że jest to wynikiem zmian cywilizacyjnych gdzie kobiety wyrugowują z wielu dziedzin zycia mężczyzn i zbliżają się do środka.Czyli będzie zachowana między naszymi płciami czysta równowaga w życiu społecznym a wieć i seksualnym.

Gość glaniara
W sumie jest w tym sporo racji. Same kobiety stają sie bardziej odważne... Myśle że to też odstrasza facetów. Szkoda, bo naprawde mogło by być miło.

Gość Blokowy
Glaniarko myślę,że takiej fajnej lasce jak Ty przy odrobince wysiłku uda się doprowadzić do seksualnego szaleństwa nawet umarlaka.

Gość glaniara
Dzięki... Myśle że jak bym bardzo nalegała to pewnie jeden z nich by pękł... Tylko po co? Nic na siłe. To ma być przyjemność. Dla obu stron.

Gość Blokowy
Tak poważnie to nie masz się co martwić napewno uda Ci się w końcu znalezć fajnego faceta z którym doskonale uda Ci się dopasować seksualnie.

Gość jeszcze prawiczek
a nie wazniejsze sa inne rzeczy? posuwac to ja moge kazda laske, ale poki co z zadna nie moge sie normalnie dogadac, a seksu one tez nie chca, uciekaja gdzie pieprz rosnie po prostu kobiety mnie nie rozumieja

Gość glaniara
hech, po 3 takich przypadkach zaczynam wątpić... Ale ponoć cierpliwość popłaca więc bede próbowała... Żałuje tylko bo to naprawde fajni faceci...

Gość jeszcze prawiczek
ja tez zawsze w oczach dziewczyny bylem fajny, ale nigdy do seksu ;) tylko na cos wiecej, a na to sie zgodzic nie moglem, bo mi po prostu one nie odpowiadaly pod inymi wzgledami

Gość Blokowy
Może jesteś zbyt nachalny,albo agresywny w stosunku do nich? okaż im więcej czułości!

Gość glaniara
No wiesz, nie oddaje sie na prawo i lewo. Wiem że są faceci któży chętnie by sobie mnie wzieli ale nie ma tak łątwo... Nie jestem tymi laskami więc niewiem w czym problem. I są ważniejsze sprawy, ale sex też jest ważny. Przynajmniej dla mnie.

Gość Blokowy
Glaniarko,życzę powodzenia,musi się udać! narazie zmykam stąd,może tu jeszcze póżniej zaglądnę.

Gość jeszcze prawiczek
raczej niecierpliwy

Gość glaniara
cierpliwosc to cnota... a jak wygladaja twoje spotkania z laskami? Blokowy czekam na ciebie ;)

Gość jeszcze prawiczek
jak? po prostu idziemy sobie gdzies, ja gadam jakies historie ona siedzi tez cos gada i koniec spotkania, potem ja wydzwaniam do niej i chce nastepnego spotkania i znowu to samo i przewaznie sie na 2 konczy :), zawsze staram sie jej pokazac w jaknajlepszym swietle, zeby nie urazic, a jak mi sie dpodoba po 1 spotkaniu to po prostu dzwonie do niej i che sie znowu spotkac, a jak ona sie wykreca to od razu sie pytam? co jest nie tak? dlaczego nie chcesz sie spotkac, ona wymysla jakies glupie wymowki, a ja nadal swoje

Gość ja piernicze normalnie
przeczytalem i az mi sie slabo zrobilo:) ludzie Wy nie macie kompletnie pojecia o swiecie, nie macie wyobrazni, nie macie daru empatii, nie macie mozgow. a Ty blokowy wez sie sam poczytaj bo to sie slabo robi. a Ty panienko, zaslugujesz na rozsadna odpowiedz, wiec Ci jej udziele. seks to bardzo intymna sprawa wymagajaca zarowno u kobiet jak i mezczyzn pewnej dozy zaangazowania emocjonalnego. czy zastanawialas sie nad Twoimi relacjami z tymi mezczyznami? czy nie to jest bardziej prawdopodobna przyczyna ich rezerwy w Twoim kierunku niz jakies hipotezy o globalnych zmianach hormonalnych czy co tam jeszcze kretynskiego wymyslil blokowy? do niezobowiazujacego stosunku seksualnego daza: 1. mezczyzni po alkoholu 2. mezczyzni o niskim poziomie samoswiadomosci 3. mezczyzni ktorzy traktuja to jako forme sprawdzenia sie, albo poprostu ambicjonalnie 4. mezczyzni ktorzy nie wiedza co to jest masturbacja, a poziom hormonow wykracza u nich poza wszelkie skale, czyli innymi slowy napalency.