Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidnaa356

przesladowana i upokarzana

Polecane posty

Gość bidnaa356

Pisze bo chcialabym sie poradzic i wysluchac waszych opini na ten temat.Jestem przedstawicielka pewnej firmy i sprzedaje pewien sprzet .Pracuje 7 dni w tygodniu po 5 godzin dziennie ,sa to zawsze popoludnia,nie jest to moze jakas super praca ,ale studiuje zaocznie i zawsze kilka groszy sie przyda tak uwazam ,ciesze sie ze dostalam ta prace ,poniewaz w moim miescie panuje straszne bezrobocie ,zarabiam najnizsz krajowa co prawda ale rodzice mnie utrzymuja wiec te pienizaki ida na moje osobiste wydatki.Pracuje tam od 4 miesiecy i pomalu zastanawiam sie czy nie zrezygnowac ,mam okropna szefowa ,ktora non stop sie mnie czepia ,ubliza mi...,jej maz czyli moj szef jest dla mnie bardzo wporzadku nawet ost.mnie pochwalil ze podba mu sie jak wykonuje swoja prace (poniewaz ilosc sprzedazy jest bardzo duza).Ale szefowa dzien w dzien narzeka ost.nawet powiedziala :ze wygladam jak dzi...maluje sie jak ku....,itp.Mowi ze tam gdzie pracuje poniewaz jest to teren otwarty i pracuje kolo mnie mnstwo innych ludzi ,mowi ze gadaja o mnie ze zstawiam swoje stanowsko pracy ,ze siedze tylem do klientow ,ze moj chlopak przyjezdza do mnie do pracy 5-6 razy dziennie i sie znim caluje ,.Ostatnio byl u nas przedstawiciel z kontroli i chyba mu sie spodobaal mbo chcial mnie gdzies zaprosic(oczywiste ze odmowilam ,bo mam chlopka)jak sie o tym dowiedziala to chciala mnie odrazu zwolnic ,mowila ze on chce mnie przeleciec i pewnie mu sie uda...(nie jestem brzydka dziewczyna i mam dosc spore powodzenie ) i ona ostatnio nawet zaczela robic mi kompleksy ze jestem chuda ze mam brzydka twarz ...itp ,dzis mam przyjac godzine wczesniej do pracy napisala mi ssma o 6 rano..jestem ciekawa co..ona chce odemnie powiedzcie co powinnam zrboic ,moze powiedziec jej mezowi ??czy myslicie ze on wie o wszystkim?

Gość Roman do piachu
Wiesz co - najlepiej sie powieś. A potem przez Ciebie Roman wprowadzi miejsca pracy tylko dla kobiet - bez mężczyzn w pobliżu!!!!!!!

Gość xyzed
Roman ty baran jesteś przecież ona nic nie mówi o tym,że szef ją prześladuje tylko,że szefową ma do dupy.A może szfowa się wkurwia bo myśli,że mężuś się koło dziwuchy kręci :) A szefowa to nie kaszalot jakiś?

Gość Roman do piachu
Co Ty pieprzysz - myslisz że przez szefową nie może sie powiesić????? Jest demokracja i różne zboczenia. A Roman wprowadzi podzielone szkoły i naprodukuje nam pedałów i lesby!!