Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne sa kobiety

Zepsulem dobrze zapowiadajaca sie znajomosc .

Polecane posty

Gość dziwne sa kobiety

Zawsze mialem slabosc do "wiekszych" tzn. puszystych czy jak to sie mowi kobiet no i poznalem taka ktora mi sie podobala z twarzy i figury i oczywiscie z charakteru, wszystko bylo fajnie dopoki jej tego nie powiedzialem ze wlasnie lubie takie kobiety dlatego mi sie tak podoba .... Strasznie sie obrazila i nie odzywa sie do mnie , kobiety sa dziwne :O

Gość ja tam nie wiem
tez bym sie obrazila :P

Gość ja tam nie wiem
brzydka i gruba :O

Gość bo kobiety sa
falszywe. Mimo tego, ze jest grubsza - jej sie wydaje, ze jest szczupla tyczka. Smieszne i zalosne, poszukaj madrzejszej, bo ta widocznie byla kompleksem :O

Gość gosienkaaaaaaaaaa
oj,trafiłes w jej czuły punkt,myslala pewmie,ze nie jest taka gruba,a sie okazalo-ze własnie jest.....oj,wy faceci,to jestescie tak malo delikatni,ja tez juz nieraz popadalam w kompleksy przez glupie niefortunne wypowiedzi mojego faceta.ale jestem z nim bo mnie kocha io jest napradwde dla mnie dobry:)

Gość bebebeb
ładna dziewczyna:)

Gość bo kobiety sa
zdecydowanych mezczyzn lecz troszke zagubionych...:) kobieta jest sprzeczna, jak jest sie zdecydowanym to jak mozna byc zgubionym?

Gość dziwne sa kobiety
Przeciez jej powiedzialem ze mi sie bardzo podoba i ze jest ladna wiec jak ja obrazilem

Gość bo kobiety sa
bo jak jest grubsza to jest grubsza, skoro jej to przeszkadza to niech schudnie a nie obraza :O dziewczyny sa naprawde czasami przedurne

Gość bebebeb
przestancie go krytykowac!! podoba mu sie i tyle!!kazdy ma inny gust !!!!spojrzcie na siebie w lustro moze tez macie sobie wiel do zarzucenia skoro tak najezdzacie na bogu ducha winna dziewczyne :( jest wrazliwa bo zdaje sobie sprawe ze nie nazleyz do najszczupejszych!!!!ale czy to jest najwazniejsze!

Gość gosienkaaaaaaaaaa
no tak powiedziales.ze ladna ale gruba,a to pewnie jej kompleks. myslisz ze ja tam pociesza,ze tobie sie podoba...moze znowuz jej az tak na tobie nie zalezalo,ale wie ze jest skazana tylko na takich jak ty :P

Gość bo kobiety sa
takie same jak ona teraz beda jej vronic :O jestem z toba chlopie.

Gość dziwne sa kobiety
nie powiedzialem jej ze jest gruba tylko ze ma fajna figure jak lubie , wy teraz robicie ze mnie jakiegos fetyszyste :(

Gość bebebeb
dziwne kobiety- skoro ci na niej zalezy to z nai porozmawiaj delikatnie a ni pytaj o zdanie forumowiczow ktorzy potrafia tylko krytykowac:( dla nich zawsze ktos jest za gruby za chudy , koslawy , szczerbaty!! ciekawe tyko kto kryje sie za nickami?same idealy???/

Gość bo kobiety sa
:) daj na uz, z nimi i tak nie ujedziesz :D

Gość bebebeb
czemu zaraz wniosek ze bronia jej tylko o podobnym wygladzie!!!a moze poprostu tolerancyjne???

Gość bo kobiety sa
odwracacie kota ogonem, chlopak powiedzial dziewczynie, z epodoba mu sie jej figura, bo nie jest chuderlawa, ona sie obrazila, wiec co wam nie halo? Dziewczyna jest dziwna, mi by bylo szkoda czasu juz dalej na taka znajomosc... Nastepnym razem przyniesiesz jej roze i tez sie obrazi, z takimi sa zawsze same klopoty :O

Gość bo kobiety sa
ale co tutaj nie jest tolerowane na tym topiku? No co nie jest? Dziewczyna ma figure, ktora podoba sie facetowi a ona sie o to obraza, wiec kto tu jest nietolerancyjny?

Gość bebebeb
dziwne sa kobiety- ile ty masz lat?? badz prawdziwym mzeczyzna i podejmij meska decyzje:podoba ci sie albo nie? i uwazaj na to co mowisz ....

Gość bebebeb
bo kobiety sa- tak szybko bys sie poddal ?? nawet gdyby ci sie dziewczyna bardzo podobala??

Gość bo kobiety sa
badzcie doroslymi kobietami i czytajcie co facet napisal. Podobala mu sie i powiedzial, ze lubi dziewczyny o pelnych ksztaltach, a o grubasach zaczely mowic kobiety zdaje sie....

Gość dziwne sa kobiety
Przeciez jej powiedzialem ze mi sie podoba i ona o tym wie , podoba mi sie bardzo z charakteru (teraz chyba troszke mniej) i z wygladu wlasnie dlatego ze jest puszysta

Gość bebebeb
no wlasnie na to zwrocilam uwage to mnie tak oburzylo nie zdanie dziwne sa kobiety:)

Gość dziwne sa kobiety
takie kobiety preferuje , przeciez talii osy nie ma i chyba sama o tym wie i ja nie chce zeby sie zmieniala

Gość bo kobiety sa
ale ona ma komplesy i zyla w swiecie uludy, ze taka talie wlasnie ma :O

Gość bebebeb
mysle ze wszystko da sie naprawic :)

Gość bo kobiety sa
tylko niech ta dziewczyna nabierze dystansu i zacznie akceptowac siebie. Niech zacznie sluchac co sie do niej mowi.

Gość bebebeb
bo kobiety sa - mylisz sie ona swietnie zdaje sobie z tego sprawe i dlatego ja to zabolalo:(