Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa....

Czy są przypadki gdy ktoś czekał aż kolega/koleżanka odwzajemni uczucia ?

Polecane posty

Gość anonimowa....

Tak jak wyżej.. czy warto czekać. gdy sie kolegujemy. wiem juz ze moje uczucia nie są odwzajemnione. wydaje mi sie ze moze to być moja jedyna miłość w zyciu. i on chce sie kolegowac . to czy warto czekac? moze zaiskrzyć?

Gość troche inna sytuacja
na mnie ktoś tak czekał i sie doczekał :-) życze cierpliwości!

Gość anonimowa...
opowiesz czemu ten ktoś musial czekać?zmieniłaś zdanie? :)

Gość troche inna sytuacja
poznaliśmy sie gdy jeszcze z kimś byłam. potem leczyłam złamane serce, a on był koło mnie. urzekł mnie swoim oddaniem tak że zanim sie spostrzegłam byłam już zakochana :-) czekał na mnie ponad pół roku, a znam kogoś kto czekał 3 lata i też sie doczekał :-)

Gość wrześniowa dziewczyna24
Ja czekam już 1,5 roku żeby on odwzajemnił moje uczucie i mam już coraz mniej nadziei ze to kiedyś nastąpi.jeżeli masz tyle siły czekaj, ale nigdy nie wiadomo czy on odpłaci ci uczuciem...

na mnie czekal 2 lata i kiedy sie zdecydowalam no juz z kims byl ... stracilam swoja szanse ale coz takie zycie :-)

Gość _kobra
znam kogoś, kto czekał i się doczekał czekała rok, w tym czasie kilka razy był kontakt, w grupie, koleżeński..potem wspólny wyjazd z większa grupą i była okazja, zeby sie lepiej poznać...zaskoczyło :) i to jak :)

Gość ja znam
chlopaka ktory czekal dwa lata. ona byla z innym wtedy jednak im sie nie ukladalo i w koncu sie zeszli. dzis sa zareczeni

Gość ojjj wiadomo ze
czasem warto czekać. mój były chłopak miał taką zakochaną w nim koleżankę. rozstaliśmy sie, tzn ja go rzuciłam, miałam jakis kryzys. ona była obok, taka dobra, łagodna, kochająca... nie to co ja, z fochami, czasem wrzeszcząca... wykorzystała chwile i podeszła gdy była mu potrzebna by otrzec łzy...

Gość anonimowa....
o rany.. wiecie co ale to milo uslyszec takie historie. mam swiadomosc ze to zyciowa zadkosc.. no ale zdarza sie:) bede miec nadzieje.. bo jak napisaliscie tak roznie bywa.. a ja wciaz sie poznaje:) dzien w dzien. kto wie moze i sie doczekam :) trzeba chyba byc spokojnym . i nie nahalnym. jak myslicie?

Gość moroz
czekaj,czekaj!przynajmniej nie bede sama:-)czekam juz ponad 4 lata i wciaz nie trace nadziei:-)

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.

Gość gość
ja nie czekalam

Gość gość
jebać to, miłość i całą otoczkę, lepiej realizować siebie samego a skoro inne nie chciały ze mną byc bo uważały, że znajdą kogoś lepszego odemnie to moje szczęście,

Gość gość
nie ma jak to urojenia i czekanie na przypadek Chłopie grasz jak polska reprezentacja, na co liczysz aż ktoś drugi sam sobie strzeli gola?