Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola888

baaardzo jasna kreska na teście ...

Polecane posty

Gość karola888

czy to oznacza, że wszystko jest ok - pozytywny?, dzisiaj powinnam dostać @ - niema go, co do kreski to musialam potwierdzic "oczami męża" bo miałam lekką "zawieche" - niechce mi się wierzyć, bo staraliśmy się bardzo długo

przeczytaj ulotke, tam powinno dokladnie pisac, a jesli na ten temat nic nie pisza to zrob test jeszcze raz.

Gość akaska
Gratuluję! Moja siostra miała też bladziuchną kreskę na teście, a teraz lata brzdąc dwuletni po domu :D

Tez mialam jasna, ktora naszla po godzinie a to dla tego ze z wrazenia zamiast polozyc test i czekac na wynik to go trzymalam w rece......jak zrobilam drugi test to krecha byla gruba i tlusta :) Zrob ponownie test za pare dni!! Zycze powodzenia!!

pozytywny pozytywny.przy tak wczesnej ciazy to normalne ze ta druga kreska jest taka malo widoczna bo jest male sterzenie hcg w moczu. jak nie ma ciazy to zadna kreska nie wyjdzie.wiec gratuluje.a dla pewnosci powtorz tes za 3 dni.kreska bedzie wyrazniejsza i nie bedziesz sie zadreczac.

Gość karola888
hahah - bardzo śmieszne, jasne że przeczytałam, ale na nich jest tylko informacja, że kreski nie muszą mieć tej samej intensywności koloru - niema nic o tym, co kiedy jest baaaardzo blada i węższa niż ta w miejscu testowym - dlatego pytam, kobiet - Z Doświadczeniem

Gość karola888
dziękuję dziewczyny

Gość hop_________
może coś więcej? jestem w podobnej sytuacji - niewiadomo co myśleć

Ja też miałam bardzo słabą kreseczkę i zrobiłam drugi ( z bobasem) wyszła wyraźna:D Także gratuluje 🌼

Gość hop_________
czytałam gdzieś że w testach Qiuck Viue wychodzi jasna kreska - która o ciąży nie świadczy - to prawda?

hej 🖐️ ja mniej wiecej rok temu robiłam sobie test.dzień po tym jak mialamdostać okres.kreseczka wyszła bardzo jaśniutka.powtórzyłam test i znów była jasna kreseczka.byłam w ciąży.teraz mam trzymiesięczna cudowną Zuzię :-) a więc Gratuluję. zapraszam do oglądnięcia mojego skarba. papa

Gość hop_________
zuzka gratuluje ślicznej córeczki

hop zalozylas topik i pytalam cie tam o co ci chodzi kankretnie z ta kreskja bo z tego co tu i tam piszesz nie mozna nic zrozumiec.inaczej zinterpretuj zdanie.