Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Zyly wodne i uskok geologiczny zrodlem wielu chorob

Polecane posty

Juz wielokrotnie stwierdzilem wahadlem ze zrodlem wielu chorob jak: Bole glowy, migrena, bole stawow, choroby ukladu krazenia, reumatyzm rak i wiele innych, powoduja zyly wodne lub uskok geologiczny. Przyczyna tych chorob sa, promieniowanie w miejscach spania lub dlugiego przebywania. Przy chorobach raka zawsze jest zyla wodna lub jej skrzyzowanie. Udzielam bezplatnych porad na tym forum, azeby pomoc ludziom zchorowanym.

Gość kincia
Jak sprawdzić to czy śpi się na czymś takim?

Gość do hamstera
Czy wierzysz w cos takiego jak klatwy i uroki rzucone przez zlych ludzi? Znam jednego takiego, ktory uwaza, ze na swiecie istnieje jeden wielki spisek zydow. Czy to prawda?

Gość albo zydo-masonow
:P

Klatwy moga szkodzic, tylko nie trzeba ich przyjmowac. Bez twojej woli nic nie mozna zrobic. A spisek zydow to bzdura. Zydzi w porownaniu do innych narodow sa wobec siebie solidarni i pomocni. Mam przyjaciol w Izraelu:

Gość Żyłka
Ja śpię na żyle wodnej i ciagle choruję. Boli mnie głowa, mam nerwicę i problemy z pęcherzem :-( Co zrobić. Mam pod łóżkiem jakiś ekran, ale on coś da? Łóżka nie mogę przestawić, bo nie ma gdzie.

Gość he he he
ja tez choruje czesto na pecherz...

Gość Knka
A ja myślę, że ktoś mnie przeklą, choruję na dziwne choroby i ogólnie mi się nie "farci". Możesz mi coś poradzić. Proszę.