Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

Szukam super dziewczyny dla kumpla???

Polecane posty

Mrówa , ja potrafie kochać jak go nie ma , ale na wijskowego się nie łapię ( mimo wszystko przynoszą robote do domu ) DZIĘKUJE SWOJE PRZESZŁAM . NIE POLECAM NIKOMU . MY POTRAFIMY ROZGRANICZYC ,DOM, PRACA, ONI NIE:(

Zgadza sie :) Dlatego byłam ciekawa czy jest jakas odważna na taki układ. Pamietam te plecaki, saperki, kuchenki spiwory itd w całym domu. Oni tym zyja racja ale im tez wolno kochać.

Gość a ja tam...
rozumiem, że ma prace itp. ale 2 weekendy w miesiącu to naprawde baaaardzo malutko i ciężko by było:(

Gość a ja tam...
lubie takich umundurowanych:classic_cool:

Gość ccremona
No mi by takie cos pasowalo :) sama siedze po calych dniach na uczelni. A lubie miec tez troche czasu dla siebie :)

Gość mazute
ja bym się cieszyła i na 2 weekendy:D lepiej 2 niż 1 prawda?? wojsko to ich zycie więc nie ma co się dziwic

Wiem , że cięzko dlatego biedak jest sam. Bo cięzko znaleśc taka której taki układ odpowiada. Chyba najlepiej jakas dziewczyne z wojska lub jakąś która coś trenuje będzie jezdziła na zawoody itd i tez bedzie miała dla mniego mało czasu. Bo ja innego wyjsćia nie widz :(

nie o plecaki i saperki chodzi[zły . ale jak chcesz to pojadę prosto . kórw , jak się taki przyzwyczai do tresowania , to nawet te2 weekendy w domu z dziećmi to za dużo na ich psychikę . nie mówiąc o żonie:(

Znam wielu zawodowych i fakt praca różnie na nich działa, Ale to zależy od człowieka. Znam takich jak piszesz ale znam tez kochanych ojców i mężów którzy tresowanie zostawiaja na poligony szkolenia itd. Wszystko zalezy od człowieka.

Gość za mundurem
panny sznurem :P

Gość anecia23
Jak go kiedyś przeniosą do Poznania to sie chetnie nim zaopiekuje

Gość Amelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mrówa i co ty chcesz zrobic zglosi sie fajna laska i co powiesz koledze "nagralam ci randke w ciemno:""? ja boje sie ze juz nie umiem sie zakochiwac choc bardzo bym chciala :( a mam zaledwie 22 lata Kiedys to bylo prostrze

Gość za mundurem
to moze napisz jakie on lubi dziewczyny ( wyglad, charakter) bo zglosi sie 50 i nie bedziesz wiedziala jaka wybrac:P

Z tego co sie orientuje to Krakowa nie zostawi no chyba ze na jakąś misje go wysla. Ale kraków pozostanie :) No szkoda że taki kawałek do ciebie :) Amelkaaaaaaaaaa nie bedziemy sie bawić w randki w ciemno to juz nie ten wiek. Po prostu chciałam sprawdzić czy sa taki dzieczyny. Bo on twierdzi że takiej nie znajdzie.

Wybierac to on bedzie a nie ja. Ja jedynie moge utwierdzic go w przekonianiu że ma jeszcze szane na miłosć.

To powiedz mu ze sie myli ja co prawda nie szukam ale chciala bym miec czulego kochajacego faceta i to ze vylby wojskowym nie przeszkadza mi a krakow to niesamowite miasto .Mam nadzieje ze i jemu i mnie sie ulozy cos takiego ze nie pozalujemy umierajac Wielki buziak dla was

Gość celinka_20
Krakow piekne miasto nie dziwie sie ze nie chce go opuscic :)

Gość anecia23
Oj nie byłabym taka pewna u mnie szef z 15 razy zmienil garnizon a ma dopiero około 45

Gość darietta
niestety ja jestem z poznania i wydaje mi sie ze nie przeszkadzało by mi to jak bym bardziej zatesknila to tylko strój sportowy i biegałabym razem z nim po poligonie :-)

Całej naszej trójce sie ułozy ja tez szukam : ) tylko ze my dwie mamy nadzieje a on nie ma :(

Gość anecia23
no ale zycze mu zeby tam zostal jak najdluzej :)

W sumie jak dostanie rozkaz to sie przeniesie ale z własnej woli raczej nie.

Gość celinka_20
a co to za jednostka??

Ale prawda że sa jeszcze dziewczyny które moga pokochać żołnierzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NO PEWNIE

chyba 16 batalondesantow-szturmowy czy cos takiego. mam kilku kumpli w kilku jednostkach i pamietac który jest gdzie to nie daje rady :)

Gość darietta
pewnie ze są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napewno a jak nie wierzy to go skontaktuj ze mna to ja z nim pogadam przez telefon i pokrzycze to mu sie odechce tracenia wiary I jeszcze jedno nie szukajcie los juz wie jak was odnalesc