Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clo

musze podjac ważna decyzje, wiem ze musze zrobic to sama ale zalezy mi na waszej

Polecane posty

Gość Clo

opinii... biore tabletki yasmin 7 miesiecy, dziś skonczyłam opakowanie i mam mega problem bo nie wiem czy je odstawic ostatnio zauwazyłam objawy grzybiczne, przytyłam 7 kilo, piersi mam jak balony , celulitis.... ale boje sie ze nie odważe sie kochać bez nich... i co tu zrobic??

Gość jestem w szoku że zastanawiasz
się jeszcze:O od razu rzuciłabym to cholerstwo, a teraz możesz się kochać, gdy wiesz, że Ci szkodzą?

w ogóle gdybym przytyła od tabletek choć kilogram od razu rzuciłabym to w cholerę mój wybór był prosty choć wszystko jednak przemawiało za tym bym brała tabletki, bo dobrze sie po nich czułam, wreszcie regularne okresy i zero bólu z nimi związanego, nic nie przytyłam, wszystko super tylko, że... w ogóle nie miałam ochoty na seks:O więc rzuciłam to świństwo w cholerę, bo żebym miała jeszcze dopłacać takiego zabezpieczenia jakim jest - WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ to jeszcze mnie nie porąbało:D

Gość Clo
wiesz co, w sumie to tak:) bo jak kazde naiwne dziewcze wmawiam sobie ze mnie nic złego nie spotka (choc grzybek juz jest) :O i mam komfort psychiczny ze przez te 7 miesięcy nie pomyslałam ani raz o ciąży podczas sexu, a jak je odstawie to nasze zblizenia beda sporadyczne i pełne strachu:/ tak źle i tak nie dobrze:/

ile masz lat?

Clo, przede wszystkim zmień tabletki, bo te Ci nie służą. Jeśli zakładasz, że jakieś w ogóle będziesz brać. Poza tym z tym kochaniem to się powstrzymaj, bo zarazisz partnera (a najpewniej już to zrobiłaś albo nawzajem się zarażacie). Oboje musicie przejść kurację antygrzybiczą, a na jej czas - celibat, niestety :(.

Gość Clo
21 w grudniu:p

no to fakt, na dzieci za wcześnie:P

Gość Clo
on też juz grzybka ma....boje sie ze coś mi sie stanie gorszego niż grzybek, jakaś zakrzepica, rak, czy problemy z zajsciem w ciaze za kilka lat

Gość he he he
rzuc te swinstwo!!!ja juz rzucilam

Gość Clo
na 90% decyzja jest już podjęta ze dziś pozegnałam sie z nimi na dobre ale zawsze zostaje to ale..... podobno zaraz po odstawieniu tabsów jest wzmożona płodność a gumka nie wchodzi w rachube bo zadne z nas nie odczuwało by przyjemniści - juz kilka razy próbowaliśmy i nic z tego:O kiedys stosowałam pantentex owal czy jakos tak:p ale nie wiem czy temu mozna zaufać chocby troche

Gość Bio
masz 21 lat, ale umysl 16-latki :/

Gość Clo
no...masz racje, ale to juz chyba nie twoje zmartwienie

Gość Bio
masz racje. Na szczescie nie moje 🖐️

Gość amelkapppppppppp
rzuć to w cholere,miesiac Cie nie zbawi a dla Twojego zdrowia moze byc zbawienny, nie dajmy sie oszukać ze tabletki nam nie szkodzą!!

Gość pierdololo
kiesy w koncu zrozumeicie ze od tabletek sie nie tyje tylko mozna miec zwiekszony apetyt i wiecej sie je natomaist jesli chodzi o grzybice pochwy faktem jets ze kobiety ktore zaczely brac tabletki czesciej sie na to skarza i wtedy zaraza si erowniez partner a a potem trzeba sie dlugo leczyc ja tabletek nei uznajo bo to dla mnei czysta chemia a jesli chcesz sie kochac i uniknac ciazy to musisz sie z nimi meczyc taka jets kara za seks nei pobozemu :P:P:P:P;)

Gość babeczka____
lepiej idz do lekarza i powiedz o swoich objawach, ja slyszalam, ze po yasminie piersi sie powiekszaja, nawet myslalam, zeby brac je tylko z tego wzgledu, ale kiedy bralam inne tabletki (minulet) to piersi nie urosly, czy yasmin ma jakies dzialanie, ze piersi sa wieksze? pytam, bo piersi mam malutkie, az sie ich wstydze, nawet biustonosz a jest juz w tej chwili za duzy:( to dla mnie horror:(

Gość Clo
ja miałam takie pożadne B a teraz mam C, musiałam powyrzucać wszystkie staniki:/

Gość Gośka86
Ja brałam Yasmin 8 miesiecy, w lipcu odstawilam i teraz znowu chce do nich wrocic.nie zauwazylam zadnych zmian w czasie brania tabletek,po odstawieniu tez.Sama sie teraz zastanawiam co robic.Tyle sie nasluchalam jakie to szkodliwe.Ale tez nie wyobrazam sobie wspolzycia bez tabletek...Ale moze Ty pomysl nad zmiana tabletek,jesli te Ci nie sluza.

Gość ja brałam Novynette
prze 1,5 roku i cały czas miałam obrzmiałe, ale nie bolące piersi (takie jak przed okresem mam zawsze) coś a`la Pamela Anderson, poważnie, jak silikony i przez to wygladały na większe, ale nie będę się truć gównem