Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffaaacceett

CO TO MA ZNACZYC!!! FACECI A KOBIETY !!!! ROWNO UPRAWNIENIE LUDZI I KOBIET !!!!!

Polecane posty

Gość ffffffaaacceett

Dlaczego tak jest ze jak chlopak zerwie z dziewczyna to mowia jej wszscy ... \".. zerwal z toba bo nie byl ciebie wart..\" a jak dziewczyna zerwie to \"..dobrze zrobilas..\" no ludzie co top ma znaczyc nie mam osobiscie problemow w zwiazq jak narazie a juz prawie 3 lata ale widze jak ejst z moimi znajomymi dlaczego kobieta sie wywyrzsza a jak robi to chloak to brany jest za cwaniaka ???? dlaczego tak jest ludzie swiata to bez sensu ... to chamskie kopbiety zawsze sa gora z faceci sa nizej nie chce sie tu zalic jak jzu mowielm bo niemam problemowale zastanawiam sie dlaczego tak jest ??

Gość a jak gej zerwie z gejem

Właśnie też się nad tym zastanawiam. Jestem kobietą, ale mnie to denerwuje. Wina nigdy nie leży po jednej stronie. Zresztą jak czytam niektóre topiki, to wcale się nie dziwię, że mężczyźni odchodzą :o

Gość kkkuulllfffooonnniikkk
dokladnie dobry temat mozna by tutaj podyskutowac na ten temat ... masz racje. kobieta ustepujemy lecz gcdy tego nie zrobinmy bedziemy zle wychowanymi egositamiw oczyach kobieta wiec o co chodzi kobitki ?? a jak wy nam ustepujecie to w oczach kobiet uwarznane jestescie za naiwne dlaczwego jakiw y macie ten mozg w srodQ?? jest tam Halo pzodrawia serdecznie :)

Gość ffffffaaacceett
ile monza sie przeciez uklaniac przed kobieta widze ziwazek mojego kumpla ... pariodia on nie ma wlasnego zdania bo ona jest panem tzn pania sytuacji zawsze anwet jak ona popleni blad obraca kota ogonem czy to jakis kobiecy instynkt//?

Gość PatissQ
tak to prawda kobiety sa slodziutkie i kochane parwda faceci potrzebujemy duzo milosci wszstko dla was robimy wy dla nas tez duzo robicie ale to my przechodzimy meczarnie aby sie wam podobac :)

Gość ffffffaaacceett
bbuhahhaaha a facet to juz nie potrzebuje milosc? myslsiz ze faceci nie maja uczuc? nie chce byc przytuleni ? czuc cieplo ? myslsiz ze to maszyny ?? -idz tam ! - przyniesc to! - Zrob to ! - Przytul mnie ! .. maszyny sexu ? domowe roboty ?