Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bączuś

ANGLIA - KRAJ DOSKONAŁY??

Polecane posty

Gość bączuś

Mieszkam w Anglii juz od 2ch lat. Nie podoba mi sie mentalnosc tego kraju. Nie potrafie tez sie dogadac z ludzmi( nie chodzi o jezyk). Sa jacys tacy sztuczni i brak im szczerosci. Czy macie moze podobnie? jak myslicie co jest tego przyczyna? Czy to az tak inna kultura?

co do braku szczerosci to uwierz mi ze czasami nie chcesz aby byli szczerzy, generalnie inna kultura :classic_cool: 15 lat temu to byl dobry kraj, ale w ciagu ostatnich lat za rzadow blaira kraj ten niestety zszedl na psy :(

Gość bączuś
i jak myslisz kirus co jest tego przyczyna? Dobrobyt? Dlaczego wiekszosc Anglikow to niewyksztalceni bezmozgowcy..?;-)

to chyba tradycja z czasow kiedy wielka brytania byla wielka :classic_cool:

Zaden kraj nie jest doskonaly, niestety nie ma raju na ziemi, Anglia jest jednak pod wieloma wzgledami jednym z lepszych miejsc do zycia. A mentalnosc Anglikow jest inna niz Polakow, to oczywiste, a czy sie ja lubi czy nie, to zalezy od czlowieka, ja osobiscie Anglikow lubie i szanuje za to, ze w ich kraju mi sie zyje latwo, a ludzie sa dla mnie uprzejmi, paru z nich bardzo mi pomoglo, wiecej do szczescia mi nie potrzeba.

kurde przez to piwo nie pamietam juz co to za song ... powiedz ..