Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubiutka

Ciekawi mnie dlaczego mezczyzni leca tylko na szczuple dziewczyny ?

Polecane posty

Gość grubiutka

a nas , ktore jestesmy bardziej kobiece odrzuca sie... czy nam czegos brakuje ?? a tyle razy tu czytalam, ze wyglad sie nie liczy wiec jak to jest ???

Gość grubiutka
czy to ze mam wiecej cialka powoduje ze mezczyzni mna sie nie interesuja ?? przeciez to chore... ja nie patrze na wyglad u faceta - musi byc zadbany i tyle

nie lubie grubych kobiet.. sa odpychające.. i w ogole mam jakis wrodzony wstręt do nich. Jesli ktos nie ma sam silnej woli aby nie wpieprzac tyle i pozniej jest chodzacym magazynem tłuszczu to dziekuje :] a w ogole to grubasy same traktuja sie jako biedne i pokrzywdzone bo nikt ich nie kocha!! A faceci woląchudsze, bo przyjemnie byc z kims ładnym i chudym, chude cialo to piekne cialo, a po co maja sie meczyc z grubasem ? odchudzic sie!!

obłuda koleżanko zadbanie to nie wyglag zwenetrzny???

Gość DO MARLONA
ty natomiast powinnienes natychmiast przerwac odchudzanie....MÓZGU!!!!!!!!!!!!!!!!!co za palant.współczuje twojej kobiecie-o ile ja masz!!!!!!!

Ja z pozycji dziewczyny mogę powiedzieć, że nie podobają mi się grubi faceci.

Gość grubiutka
wg mnie zadbanie nie zalezy od wygladu zewnetrznego, jaki nie wybieramy zadbanie to sposob ubrania, to czysty schludne ciuch, to ladny zapach, zadane czyste dlonie, nie poobgryzane paznokcie ( jak mnie to smieszy zwlaszcza u chydych lasek ) . nie patrze na to czy facet jest brunetem czy blondynem patrzenie tylko na wyglad to debilizm

ja dbam o siebie, jestem szczupła, tego samego wymagam od swojego życiowego partnera. Wybacz, ale kosmetyki, ciuchy i fryzjer to nie wszystko.

Gość grubiutka
z wypowiedzi niektorych ludzi wynika ze gruby nie zasluguje na milosc jestescie tandetni :-(

Gość grubiutka
glowa do gory.ja nie jestem chuda laska a mam 11letni staz malzenski,dwoch wspanialych synow i jestem szczesliwa.

E tam, bez przesady, że nie zasługuje na miłość. Ludzie dobierają się na każdym poziomie atrakcyjności.

Gość grubiutka
Anusia - czyli szczuply ze szczuplym a gruby z grubym ??? to rasizm !!!!

To nie jest tak do konca - mezczyzni w chudych sie zakochuja i chca z nimi byc na stale, a jesli kobeta jest zaokraglona gdzie trzeba to kojarzy im sie seksualnie i chca isc z nia do lozka. Kobieta co ma biust i biodra to taka z ktora sie zdradza: zony, dziewczyny, a chude to takie dla ktorych sie pisze wiersze i pala nieszczesliwa miloscia... Ale fakt faktem trzeba sie odchudzic, zreszta sama walcze z tym problemem i nie jest tak jakbym chciala. I faceta nie mam bo traktuja mnie albo tak jak wyzej opisalam, albo po prostu jak przyjaciolke. A najbardziej by im sie podobalo gdybym byla ich przyjaciolka lozkowa. TAKIEGO WAŁA :/

Gość asterX
grube nie jest piekne

Gość grubiutka
jakie stwierdzenie faktu ??? czy grubsza dziewczyna nie moze byc z przystojnym szczuplym mezczyzna ??????? dlatewgo ze jest gruba ????? debilizm

ehhh, czesc lasek jest gruba bo wpierdala. ale jakis tam procent jest na cos chora, tak jak ja. no i co mam powiedziec, jestem chora na tarczyce i dla mnie zrzucic jeden kilo to morderczy wysilek. a przeciez nikt sie mnie nie bedzie pytal dlaczego jestem gruba, tylko kazdy pomysle, ze jem duzo slodyczy, ciasta i chipsow. kiedys jadlam salatke w barze, fakt, duza micha tego byla a jakis obcy koles do mnie mowi \"nie wpiprzaj tyle grubasie\". no i co takiemu powiedziec? to przykre. dbam oo siebie, cwicze i jem zdrowo. chudne powoli ale co tam. ludziom i tak sie wydaje, ze powinnam zyc o chlebie i wodzie. chociaz teraz juz jestem chudsza. mam jednak szczescie, bo moj chlopak pokochal mniej jak wazylam 1012 kilo wiecej.

Pewnie że może, jak sobie takiego znajdzie :) a co mi do tego :o ja tylko mówię, że statystycznie bardzo rzadko się to zdarza.

ja zwracam uwage na to co dziewczyna ma mi do powiedzenia:) a nie to jak wyglada i w co sie ubiera

do \"do marlona\" a tobie tłuszcz juz cały mózg zajebał... spadaj grubasie i nie chce twojego wspolczucia!! ps. nie odchudzam sie, po prostu jem tyle ile potrzeba a nie wpierdalam jak ty grubasie :classic_cool:

ja tam widzialam wiele naprawde grubych dzieoj /a nie tylko pulchnych tu i owdzie/ ktore byly z takimi facetami ze slinka cieknie

Gość liliowapanienka
Ja ważę 52 kg przy 167 cm wzrostu, do brzydkich raczej nie należę, dbam o higienę i staram się żyć ze wszystkimi w zgodzie. A mimo to żaden facet nie zwraca na mnie uwagi...Czasem się zastanawiam gdzie popełniam błąd :(

Gość grubiutka
gruba laska i - jestes pier..... przepraszam ze pisze takimi slowami ale inaczej sie nie da... albo schudnij albo bierz sie za takich jak sama jestes... kretynka !!!!!! a pozniej przez takie osoby my puszysci nabieramy kompleksow

Gość liliowapanienka
Jeju przestańcie na nią najeżdżać :o Niby mówi się, że szczupły grubego nie zrozumie...Ale wspierać zawsze może :) grubiutka --> jeśli naprawdę chcesz schudnąć to ci się uda, 3mam kciuki:*

Opinii na ten temat może być tyle ilu jest ludzi na świecie! O gustach się nie dyskutuje no ale skoro już zaczęliście to ja też się wypowiem: Każdy ma swoje upodobania i jeśli komuś nie podobają się grubsze kobiety to niech ich nie obraża! Uważam, że każdy może się podobać. Takie wypisywanie kto jest lepszy naprawdę nie ma sensu, ponieważ to niczego nie zmieni. Nudno było by na świecie gdyby wszyscy byli szczupli. Wtedy prawdopodobnie wypisywalibyśmy podobne opinie na temat koloru włosów, skóry itp. Ps. A wypowiedzi Marlona nie będę komentować gdyż jest to tak niepoważny człowiek i szkoda mi na to czasu ;))