Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głogowianka mała

hej polećcie mi weta w Głogowie

Polecane posty

Gość głogowianka mała

no cooo..... polecicie? kto jest najlepszy?

Gość a jakiego masz zwierzaka

Gość głogowianka mała
pieska. dopiero się wprowadził do mojego domu i czas iść na przegląd

Gość głogowianka mała
nikt nie jest z głogowa i nikt nie ma stworów w domu? pomóżcie!

zaglądnij na to forum: http://www.4.lapy.pl/ tamktoś powinien Ci doradzić, a jeśli nie to sporóbuj poszukać tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=727 to jest coprawda wątek z kociego forum( mam kota:-D) ale jest on w całości poświęcony tematowi \"weci polecani\" stron do przeglądnięcia jest sporo, ale może natrafisz tam na polecanego weta z Twojego miasta powodzenia:-)

to znowu ja:-) popytałam i czegoś się dowiedziałam.... cytuję- Polecam DR kATARZYNE BAS z lecznicy na WOJSKA POLSKIEGO 17. Tel.076 8342723.Nie korzystaj z uslug weta na Sikorskiego.Mam doswiadczenie jesli chodzi o wetów,moja Twisia wymagala skomplikowanej operacji,pomogli mi lekarze z tej własnie lecznicy.Pierwszej pomocy udzielili lekarze z przychodni ORBIVET.Tez kompetentni,ale zrazilam sie do jednego po wizycie domowej,choc wczesniej korzystalam z ich uslug i bylam zadowolona. mam nadzieję, że pomogłam:-)

Gość glogowianka mała
no dzięki wielkie ale co ty robisz o drugiej w nocy przed kompem???:) własnie tez sie zastanawiałam nad orbivetem, ktoś mi polecił. mozesz napisać do kogo sie tak zrazilaś i dlaczego? aha i mnóstwo zdrowia dla pieska:)

Gość glogowianka mała
ojej dla kota miało być - przeczytałam jeszce raz Twój poprzedni post ale ja gapa jestem, zawsze coś palnę

jak tam Twój piesek głogowianko:-)? byłaś już na przeglądzie technicznym:-)? słuszne sprostowanie-mam kote:-D, ale ta informacja o piesku w moim poście była od mojej znajomej i tyczyła sie jej zwierzaka Nie jestem z Głogowa, więcej informacji narazie nie dostarcze, bo znajoma chwilowo nieuchwytna:-( pozdrawiam, napisz jak po wizycie