Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fatma

muszę się pochwalić..otrzymałam pocztówkę od Romana Giertycha

Polecane posty

Otrzymałam dzisiaj.....pocztówkę z piękną białą różą......od Romana Giertycha:) Napisał do mnie: Szanowna Pani Wprzeddzień wyborów samorządowych przesyłam Pani białą różę, która symbolizuje uczciwe i dobre intencje. Takie intencje przyświecają kandydatom na radnych z Ligi Polskich Rodzin, która chce realizować swój program polityki prorodzinnej, bo dobro rodziny jest dla nas najważniejsze. Dlatego Liga Polskich Rodzin przez wiele ostatnich tygodni robiła wszystko, aby w Polsce zapanowała zgoda, porozumienie i jedność. Ludzie pracujący w samorządach, współdecydują o podziale pieniędzy dla szkół, przedszkoli, służby zdrowia... Wielkie znaczenie dla Pani i całej rodziny ma to, jaki program zrealizują osoby wybrane do władz lokalnych. Zachęcam Panią do skorzystania z przysługu- jącego Pani prawa wyborczego i wybrania 12 listopada najlepszych radnych. Z wyrazami szacunku Roman Giertych Prezez Ligi Polskich Rodzin Materiał sponsorowany przez K.W. Liga Polskich Rodzin

Gość wzrytka
gratulacje mnie nic takiego nie przyslal

A czy był uprzejmy podac adres zwrotny. Odpisałbym mu że w swoich codziennych modlitwach będę prosił pana by wreszcie dał biedakowi rozum. :o Życząc mu przy tym by do tego czsu nie wygrał żadnych wyborów.

tez dostalam a do beretow nie naleze :o ale nie bylo adresu zwrotnego :o trudno - zimna idzie - bedzie na podpalke :D p.s. a juz myslalam ze moze jednak tylko mnie wyróznił 😭 :P

Gość 191
a ja nie smutno mi