Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiejestzycie

i to bicie serca......jak to jest?????

Polecane posty

uprawialam petting z chlopakiem...2 tygodnie pozniej dostalam okres!! normalny trwajacy przez caly cykl....niemam zadnych objawow......ale lubie sobie wmawiac rozne rzeczy i dlatego wydaje mi sie ze w brzuchu bije mi serce dziecka...ja nie wiem moze to zwykla tetnica czy cos i nigdy na to nie zwracalam uwagi ale w czasie histerii zawsze patrzy sie na wszystkie mozliwosci..nie mdli mnie...nie jem duzo...nie bolą mnie piersi no nie wiema le to bicie:/ jesce do tego w pepku:)

Gość jestes psychicznie chora
i tyle

Gość oooooooooo maj gaddd
buahahahahahahhahahhahaha:D:D:D:D:D::D:D:D

Gość Może masz żabę w brzuchu

A nie slyszalas nigdy o tetnicy brzusznej? To ty nie wiesz, ze masz w brzuchu potezna tetnice? Poszukaj sobie w necie- moze cie to uspokoi. Albo popytaj kolezanek, czy nie czuja pulsu w brzuchu.

Gość Nie masz mózgu już
To ze jestes chora na leb to za malo powiedziane....Nawet nie wiem jak skomentowac to,co napisalas w topiku. Nie myslalam ze...az takie kretynki chodza po tej ziemi!!! A i najlepsze: "okres trwal normalnie,caly cykl" Trzymajcie mnie z dala od takich idiotek!!!

moglybyscie jej przynajmniej pomoc:P doradzic:D wiem jest psychicznie chora no ale coz:D pomagajmy jej sie leczyc nie?:))))) heeeeee :*