Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamijaaaaaa

na jaka partię będziecie głosować?

Polecane posty

Gość mamamijaaaaaa

bo ja napewno nie na LPR i nie na PIS i nie na PO a nie wiem na jaką?bo moim zdaniem wszystkie programy sa podobne i to tylko obietnice to czym się kierować przy wyborze?

Gość i prawidłowo
koalicja lewicy....:D

Gość ZĄB
lewice i demokratów

Gość i prawidłowo
przenieś się do USA tam są w tygodniu;)))

oczywiście że koalicia lewica - demokraci. Ze szczególnym naciskiem na SLD

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Polecam partię emerytów i rencistów :classic_cool:

--> i prawidłowo { przenieś się do USA tam są w tygodniu } I to jest kolejny dowód na to że USA to jedyny normalny kraj. :P

Kufamacana! To są wybory SAMORZĄDOWE. Powtórzyć? SA-MO-RZĄ-DO-WE. Najlepiej głosować na lokalne komitety. W moim miasteczku qurwiesyny z jednej partii urządziły sobie desant. Panienkę, która od czasu studiów w mieście nie mieszka, no, ale chce robić porządek.I pna niby ma być dobrym burmistrzem? Z kolei w moim drugim mieście, dużym i wojewódzkim, inna partia wystawiła na pierwsze miejsca tzw. \"młodych kandydatów\". Skądinąd mam przyjemność znać ich osobiście, i wiem, że jedyną ich zasługa i umiejętnością są wewnątrzpartyjne rozgrywki, z gatunku \"kto-kogo\". Nie lepiej jest w stolicy, gdzie na górnych miejscach list (do rad dzielnic) są tak zacne osoby jak krawcowa partyjnej działaczki. Dlatego coś mnie trafia, jak słyszę o głosowaniu na partie. Ludzie, rozumu nie macie? Właśnie takimi jak wy, co to głosują na Partię (bo Partii ufają) żywią się te wszystkie kreatury ;)

Gość możesz i tak i tak
a ja mam dość i nikomu nie będę załatwiac ciepłej posadki. Przecież te obietnice istnieją wyłącznie na papierze. Nie wybieram się na głosowanie. Wszystko mi jedno kto wygra. I tak będą się kłócić wszyscy ze wszystkimi a dla nas nic nie zrobią.

Myrevin---niedenerwuj mnie.Przecież niezajmie ci to calego dnia.Potem możesz sobie spokojnie wyskoczyc gdzies na piwko z kolegami i pogadać o tym i o wielu innych rzeczach.:-)

Zgadzam się z Krabem - w samorządch trzeba głosowac na jednostki pomimo partii, nierzadko na ludzi niezwiązanych z żadną partią, występujących niezaleznie lub z wspólnot lokalnych.

Ci co nie idą głosowac to niech potem nienarzekają,że jest żle.Wkurza mnie takie myślenie.

Stan: Drabem! Drabem! Proszę nie mylić mnie i mojego ulizanego, obrzydliwie słodkiego, współczujacego i miłego brata-bliźniaka :D

Czy to nie na jedno wychodzi ? :D Każdy z nas ma wiele twarzy, tfu, nicków :D

No nie na jedno... jak już mamy z Krabem wspólną schizofrenię, to proszę ją szanować, o! Albo przyjdę kiedyś z piłą i utnę Ci łeb ;)

--> foleta { Ci co nie idą głosowac to niech potem nienarzekają,że jest żle.Wkurza mnie takie myślenie. } Wyluzuj. Chodziłem na wybory za komuny (musiałem). Dzielnicowy przychodził do mnie i mi o tym przypominał a raczej mojemu ojcu. Może dla tego że miałem kuratora. W wojsku tez był obowizek. Potem wyszedłem z wojska, komuna upadła. I zaden rząd do dziś nie robi tego co obieca. Więc nie wierzę w to że Jakakolwiek partia czy polityk, będzie sprawował władzę (czy urząd) w moim imieniu. Nie wiem po raz który zadam pytanie czy jak zawali ci się na głowe dom w którym mieszkasz też nie będziesz nażekać ? Przecierz nie kontrolowałas tego jak go budowali.

ja jak zawsze na lewicę i na kobietę, jesli będzie taka konstelacja

Drab - chcesz adres ? :> :P

Nie, bo będę musiał kupować piłę. A mój wredny brat-bliźniak twierdzi, że są ważniejsze wydatki. Jakieś te... no... kwiaty, szmaty i inne badziewie. Po diabła mu to. Szmaty jeszcze ujdą, można nimi fajnie dusić, ale jak zabić kogoś różą? :P

Gość mamamijaaaaaa
to trochę dziwne bo jak tak z ludzmi rozmawiam to wiekszosc jest za lewica a pozniej okazuje sie ze prawica wygrywa

Drab, ja wiem, można nasączyć kolce cyjankiem :P

bo pewnie nie rozmawiasz z całą rzeszą, która idzie na głosowanie prosto z mszy.....

Ja jestem lekko lewicujące centum :classic_cool:

W marcepany można wstrzyknąć arszenik :D