Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

witam i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku dzisiaj napisałąm do Nojki sms od nas wszystkich pozdrowionka i buziaki jeżeli chodzi o adres mailowy mam pod nickiem jeden z kilku belvo i cztery mendle macie moje namiary tez na inna poczte i oczywiście świeżą dzisiejszą poczte ostatnio ja wam cosik od czasu do czasu wyslałam no i belvo odpowiedziałas po foto tzn ze mail masz aktualny mendelku nie wiem czy do Ciebie moja poczta doociera?

Mendelku rzeczywiscie mieszkam wysoko, bo na 7 piętrze. Byłam właśnie na balkonie kiedy MM krzyknął żebym sie pięknie uśmiechnęła, bo robią mi zdjęcia. Istotnie na horyzoncie widać już błyskawice, może wreszcie lunie, bo jest koszmarnie sucho. jestem przy tym ociężała fizycznie a i chyba umysłowo tez, miejmy nadzieję , że z tym umysłem to stan przejsciowy. Pozdrawiam Iwunię 😍 naszą Wielką Nieobecna. Trzymaj się kochana, pamietamy o Tobie , jesteśmy z Tobą myślami

Gość Stefek bawidamek
Pozdrawiam wszystkie Damy! Szkoda mi ennki, tak mi sie smutno zrobilo gdy jej wpis przeczytalem.. Dziekuje,ze o mnie pamietacie... Ciesze sie , ze Nojeczka bawi sie swietnie.. Wam wszystkim zycze milej nocki Dobranoc

witam was moje kochane Ennkaa badzo mnie zasmuciła swoim tak natychmoasowym wyjazdem ..... wiemy ze bedziesz zawsze myslami i❤️ z nami..... stefciu miło, ze ciebie widze ... jak szlachetne zdrowko? .. mam nadzieje , ze wkszystko ok......jak wszyscy wypatrujemy deszczu... jak kania dzdzu..upały sa bardzo dokuczliwe... dostałam wreszcie upragniona płytę Sławy Przebylskiej.. tak jak sie domyslacie pyłta pracowała pełna para .. do bolu ...i tu musze powiadomic Belvusie , ze na tej płycie jest piosenka ,ktora szukała... o zagubionym kocie .. jest pod tytułem \"kroki oczekiwania\"...

Oj Iskiereczko ale narobiłaś mi smaku na gwiazdorstwo! Co chwileczkę wybiegam na balkon i...ani jeden\"flesz\" nie błyska! Czy ta burza idzie w moją stronę? Na mur? Na razie jest cieplutko 24C.

Coperto długo Nojka będzie na tych plenerach? Może przywiezie znowu jakieś piękne zdjęcia swoich prac i swoich hulanek?

Kim jest Stefek Bawidamek? Zjawia się zawsze późną nocą po to, żeby nas pozdrowić i życzyć dobrej nocy... widać ,że czyta i zna nas... Dziwne! A może to jakaś pani ma taki nietypowy nick?

Dobry wieczór :) Pisałam do was i pisałam aż...... zgasło swiatło !! Idzie burza więc u mnie na wsi wyłaczają swiatło :) Pozdrawiam więc wszystkie panieneczki i mam pytanie do cztery mendle : nie mam twojego maila...... :( wiec i nie mam kontaktu .... copertko? twojego maila też nie mam...na fotosiku nie znalazłam :) i co bedzie?... Dobrej nocy kochane :) stefka-bawidamka pozdrawiam szczególnie.... miło że jesteś w tak duzym gronie bab,,,, 😘

Hej hej .. jak fajnie jest wejsc na topik i zobaczyc tyle wpisow.. Pewnie juz spicie a ja jeszcze w pracy :-( Szarooka naprawde znalazlas ta piosenke?? To cudownie.. Moze jakos wykombinuje aby znalezc te slowa albo i cala plyte? Ta plyte ( jeszcze stare 33) mieli moi rodzice wraz z wieloma innymi.. Plyty zaginely.. podejzewam ze sie ulotnily za sprawa mojego brata ktory jak byl mlody to... No niewazne.. Teraz Ty ja znalazlas .. Jezeli jakis nocny marek tam jeszcze sie kolacze to... ja jestem pod kompem.. Ciao ragazze

cześć Belvuniu! Wizja,że może paść internet i więcej się nie skontaktujemy troszkę nas przeraziła i wstępnie już zaczęlyśmy podawać sobie wszelkie możliwe namiary. Fajna akcja!

ok to ja ci wysle tez.. Szukalam tych slow do piosenki ale nie znalazlam :-( Sa w kazdym razie napisane przez Kazimierza Siemiocha i tyle sie dowiedzialam Buuu:-(

Kroki oczekiwane - Kazimierz Szemioth, ale znalazłam tylko wiadomość,że płyta jest poszukiwana przez kolekcjonera....

Ja tez niestety... moja plyta zrobila sie artykulem poszukiwanym nie tylko przezemnie.:-) Mnie zalezy tylko na slowach pioseni i na muzyce..

Na dobranoc coś o kotkach: Paul Gallice Śmietanka dla bogaczy Kot bogacz, kot biedak, Kot żebrak, kot tramp, Dachowiec, poduszkowiec, Obieżyświat, wamp. Ten dziany w misce z porcelany Homara żre, ma w bród śmietany. A biedak z brudnej starej puszki Wsuwa ochłapki i okruszki. Gdzie sprawiedliwość? Co tu się łudzić Nie ma jej przecież nawet wśród ludzi. Miau: tłum. Anna Bańkowska miau,miau

Nie ma tego w internecie chyba... Idę już spać. Bardzo ciśnienie spadło i juz ledwie się snuję.... papapa🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

DZIEŃ DOBRY!!!!! POBUDKA!!! No nie..... nie wierzę , śpicie?????????????? Aniu -mendelku , nic do mnie nie dotarło na GG i nadal nie mam twego maila i belvy i iskiereczki..... Ty masz moje gg , więc może napisz jeszcze raz? a dla tych , które zechcą mi podać swoje namiary podaję moje gg : 4 4 5 4 2 7 7 Aniu :) fajny koci wierszyk , pasowałby dla MADY55 :) Pozdrawiam wszystkie panie , które dziś zajrzą do pokoiku dla pań po 50-ce.... :) Do wieczora 😘

Czuwałam całą noc, czekałam na burzę, a tu ani kropelki! Zasnęłam dopiero koło 7-mej nad ranem. Dzisiaj boli mnie głowa, coś w niej szumi, jestem otępiała i zła... Nie wiem, czy to dlatego, że w miastach świecą latarnie, ale całą noc śpiewały słodko jakieś ptaszki!

Czesc moje mile , kochane przyjaciolki internetowe! Mendelku mam nadzieje ze tak jak Ty i ja ten bol glowy dzisiejszy oznacza DESZCZ bo krucho bedzie u nas jezeli on szybko nie spadnie... Moj wielko ogrod nie moze byc podlewany wezem wszedzie tylko w warzywniku i na froncie domu.. Cala reszta CZEKA.. Zwierzaki zblizaja sie do basenu co im nie wychodzi na dobre zawsze.. Codziennie musze sprawdzac czy jakis bidok tam nie wpadl i nie szamocze sie.. Kiedys widzailam malenka myszke ktora siedziala na rurze od oczyszczacza i trzesla sie cala noc czekajac az ja wyzwole z opresjii.. Niektore zwierzaki niestety znajduje juz martwe... To dla mnie cierpienie :-(

do domu wpadłam na obiadek i dalej musze w teren odebrałam belvo Twój numer ale czy to telefon czy skype nie wiem pozdrawiam wsztskich cieplutko👄🌼❤️ 👄🌼❤️👄🌼❤️👄🌼❤️👄🌼❤️👄🌼❤️

Zauważyłyście, że pięknie sie rozwinęłyśmy i już za 20 wpisów pęknie nam 5000!! A tu pustki takie..kuku,a kuku, kuku!:D

Ale młodzież ma śmieszne opisy na GG. Wiecie co dzisiaj znalazłam? Opis jakiegoś poligloty: \"Qui penis aqua turbat? \" No, niezłe! hahaha

witam was moje kochane u nas jak deszczu nie ma tak nie było.... koszmarny upała Belvus jest rada na ta płytę ... skopiuje ja i ci wysle poczta , ale taka listowna skopiowania bedzie trwalo pare minut , czas przelotu takiej pzresyłki priorytetowej to kwestia paru dni.. jezeli chcesz wyslij na moja poczte emailowa swoj adres dostaniesz cała płyte cd ... bedziesz miła pamiatke .. nie jest to tak kosztowna sprawa... a wogole co sie nie robi dla przyjacioł ...piosenek jest 20.. oto tytuły 1 na francuskiej 2pamietasz była jesien 3słodkie fijołki 4galapagos słowo daje , ze nie cyganicha jak dobrze z ballada wedrowac melodiz mojego miasta siedzielismy raz w kinie kochankowie z ulicy kamiennej o przyjdz nocy zła widzisz mała elegia sniezna jestem brzydka okularnicy zielone liscie dzrew taka jestem zakochana kroki oczekiwania .... to o tym kotku ballada o suliko zyje sie raz

Mendelku :-D :-D :-D Szarooka dzieki juz wysylam :-) i ❤️

Gość a tu jak zwykle wesolo
pozdrawiam Was__ Wasza fanka!

Gość Stefek bawidamek
Witajcie Mile panie!!! Co ja widze Szarooko jaka ty masz wspaniala plyte... Wszystkie tytuly piekne , ale jeden szczegolnie bliski memu sercu!!! " ballada o suliko " Nie nawyklem prosic nikogo i zabierac mu cenny czas, ale Ciebie poprosze o to : Bardzo prosze jesli bedziesz miala kiedys czas to wklej mi tekst tego niezwyklego dla mnie utworu ..Z gory dziekuje.!! Cztery medle , to juz druga pani na tym topiku podejrzewa mnie o kobiecosc.... Ha, ha, ha!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować