Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Witaj Nojeczko :) Jak mi艂o ci臋 widzie膰 :) Macham 艂apk膮 wszystkim , kt贸re zawitaj膮 w progi naszej kawiarenki i spadam do zaj臋膰..... odpalam miot艂e moj膮 wys艂u偶on膮 i lec臋 po pyry bede potem 馃槝

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam Klubowiczki.... Pi臋kne te Wasze filmiki i zdj臋cia..... teraz kawka....wypijam j膮 z Wami i po艣piewam wczorajszy utw贸r, kt贸ry w wykonaniu myszki dedykowa艂am Nojeczko Tobie. http://www.castlemountains.net/flashmar/A_Cup_ Of_Joy.swf przy tej myszce nabieram si艂y do 偶ycia.:D....mo偶e si臋 nie otworzy艂a myszka i nie 艣piewa艂a? Milusi艅skiego dnia dla Was 偶ycz臋:D

Udost臋pnij ten post

R贸偶yczko...witaj...myszka otworzy艂a si臋 i za艣piewa艂a dla mnie...艣miali艣my si臋 w domu z niej...zapomnia艂am tylko podzi臋kowa膰 za ni膮 co czyni臋 teraz...dzi臋kuj臋.Latam mi臋dzy kompem a kuchni膮 st膮d przerwy w pisaniu.Mi艂o Ci臋 widzie膰 kochana....a gdzie reszta?!馃憚

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewuszki.. juz jestem po kawie i czekam aby mi kafeina weszla do krwi... Dzisiaj jest dzien wielkiego party.. Kupa narodu przyjdzie wieczorem.. Musze przyznac ze moja przyjaciolka jest mi bardzo pomocna.. natomiast jej maz len nad leniami.. nic tylko siedzialby przy komputerze i w dodatku pozyczajac mojego kabla ....wiec ja nie moglam wczoraj do was nawet napisac w wolnych momentach.. Dzisiaj zapedze go do przygotowania grila i pomocy mojemu lubemu w zakupach picia i targania butelek... Wczoraj z moja przyjaciolka przytargalysmy same zakupy.. On nawet nie ruszyl butem aby pomoc... Wiecie co? Przyszla mi wczoraj taka refleksja Nie wiem czy sie zgadzacie ze mna.... Mezczyzna jezeli musi utrzymac rodzine i ma ja na glowie.. jest pracowity bo czuje ta odpowiedzialnosc jak szpade nad karkiem .. ale jak tylko zaczyna liczyc na pieniadze zony, robi sie z niego najprawdziwszy TRUTEN i przestaje sie do czegokolwiek nadawac.. Ten nasz przyjaciel Paolo jest NAJPRAWDZIWSZYM NA SWIECIE GENIUSZEM . Wyobrazcie sobie ze ma az 60 patentow na swoje wynalazki... I co?? I g.....o. Nie chce mu sie sprezyc i znalezc sobie jakiejs pracy...Bo jemu nie chce sie codziennie wstac, wykapac, ubrac w garnitur i krawat, wziazc teczke i pojsc do jakies pracy.... Po co? Przeciez i tak zyja i nie sa glodni..Dzieki pieniadzom zony...

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Rozyczko,potowarzysze Ci przy stoliku...pozwolisz,ze przysiade sie do Ciebie... Zofinko,Nojko,pozdrawiam Dolny Slask! belva,masz racje z tymi leniami.Wspanialego weekendu! Dla alisarii mam muzyczna dedykacje!Ciesze,ze podobal Ci sie utwor.

Udost臋pnij ten post

Witam Was Babeczki i Pozdrawiam goraco! Wczoraj zaprawialam sezonowe owoce, a dzis odpoczywam:) Upieklam dzisiaj duza blaszke placka z wisniami, wyszedl pycha, a z bita smietana poprostu wysmienity:) Odpalajcie miotly i zapraszam do ogrodka!!! Dziewczyny z mojego topiku tez beda:) ..... Powiem Wam cichutko na uszko, ze one to takie Damulki :-D I napewno przyjada na swoich chronocyklach:-D Zrobimy tez grilla !!!! Dobrze ze sie wszystkie znamy prawda??? Oj bedzie sie dzialo. pomyslcie taki zjazd samych fajowych Bab:-D馃憚

Udost臋pnij ten post

Ja bede juz na Was czekala, na parkplacu z miotla w reku:) Poznacie mnie po kasku czerwonym:-D Do zobaczyska馃憚

Udost臋pnij ten post

w ko艅cu si臋 zjawi艂yscie..oczywi艣cie jeste艣cie usprawiedliwione...macie r臋ce pe艂ne roboty...i ja za chwilk臋 ruszam do dzie艂a.Teraz siedz臋 z od偶ywk膮 na w艂osach z jajka, cytryny i nafty...wi臋c mog臋 popisa膰.Dzi艣 jak wiecie...jad臋 na koncert do ma艂ego miasteczka.Pr贸buj臋 upodobni膰 si臋 do ludzi...tak si臋 zaniedba艂am. Belvu艣..niekt贸rzy faceci s膮 tacy jak piszesz...na szcz臋艣cie to nie tw贸j m膮偶 i nie Tw贸j problem....nie mie膰 go...藕le i mie膰 te偶 nie zawsze dobrze.Znam to.Paso偶yt贸w nie brakuje...dobrze mie膰 ich na muszce. Licz臋, 偶e dobra zabawa wynagrodzi Ci niesmak.Obiecujesz dobrze si臋 bawi膰?????:D myszka rozbrajaj膮ca.Nie uda艂o mi si臋 znale偶膰 co艣 dla Ciebie...a s膮 takie 艣mieszki interaktywne. alsario...ja do Ciebie...bardzo ch臋tnie...na miotle niskiego lotu...bo mam l臋k wysoko艣ci...ale jak ju偶 odpal臋 to zabawa b臋dzie na sto dwa. r贸偶yczko...kruszynko....macham do Was...piszcie wi臋cej...mnie ju偶 艂apka boli.Obiecuj臋 czyta膰 i skorobn膮膰 w razie potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Przylec na tej swojej, bede czekac:) Troszke mi smutno :(, ze znowu wyjezdrzasz, ale mimo wszystko , zycze Ci pogody i wspanialej zabawy:) Wracaj do nas zdrowa i usmiechnieta 馃憚 Pewnie jedziesz na tydzien ?

Udost臋pnij ten post

jad臋 tylko na koncert ...w nocy wr贸c臋.Wyjazd tygodniowy...mam od poniedzia艂ku chyba...bo w niedziel臋 nie ma ch臋tnych...b臋d膮 odsypiali wesela.U nas ciep艂o i s艂onecznie....co za upalne miasto.

Udost臋pnij ten post

jad臋 z przyjaci贸艂k膮 i jej znajomym alisario...m贸j nie je藕dzi prawie ze mn膮...z wielu sobie znanych powod贸w.Mo藕e to i lepiej?

Udost臋pnij ten post

Pewnie , ze lepiej , bedziesz bardziej na luzie bez niego..... Ja osobiscie tez wole takie wryprawy , bez ogona:-D Kruszynko jestem zasluchana super:)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰