Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana

ranka na wargach sromowych - doradzcie

Polecane posty

Gość poszkodowana

witam, mam nadzieje ze ktos odpowie mi na moje pytanko. jakies cztery dni temu zrobila mi sie na wargach sromowych ranka, malutka wyglada jak takie male na 3mm pekniecie (casami takie sie robi na ustach), pierwsze pytanko dlaczego sie pojawila, a drugie co zrobic by znikla, straszie mnie piecze przy oddawaniu moczu, seks rowniez oddpada. z gory dzieki za odpowiedz.

Gość poszkodowana
nikt nic nie wie?

Gość kash
a nie goliłaś się przypadkiem? bo jak nie, to nie mam pojęcia co to może być, ale jak cie to martwi to idź lepiej to ginekologa, bo może wdać się jakieś zakażenie

Gość pani dobra rada
moze potraktuj ja anoesem albo czyms innym DELIKATNYM na ranki. A jesli po paru dniach nie zniknie to rzeczywiscie do lekarza idz. Jak powinny wygladac wargi sromowe? wiem ze to pytanie moze brzmiec conajmniej dziwnie ale jest to dla mnie naprawde wazne wiec prosze o odp.

Gość Grzybica nieraz tak sie objawi
Kup sobie w aptece Clotrimazolum

To jest pękniecie takie jak na ustach albo czasami dłoniach czy piętach. Wiąże się to z brakiem witaminy A. Kup jakąś maść z tą witaminą albo maść z alantoiną. Generalnie to nie jest nic, ale wierzę że boli. Acha, no i kup sobie w aptece jakieś witaminy.