Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orange pop- 508 XXX XXX

jakie są minusy, plusy Popa w Orange??

Polecane posty

Gość Orange pop- 508 XXX XXX

plus jest taki, ze nie tracisz kontaktow w telefonie jak nie masz nic na koncie, jak to bezsensownie dzieje sie w plusie, pozatym tanie karty doladowujace (5 zl) a minusow jak dla mnie nie ma zadnych no moze taki, ze czasem trzeba wpisywac kod z karty i po 10 razy i dopiero za ktoryms zaskoczy:) pozdrawiam

Gość wiikkii
kod z zdrapki wpisuje raz i ok a mam popa pod 7 lat.

Gość a ja polecam tak taka
Zasieg wszedzie i bardzo duze promocje. Np. pakiet kosztuje 6 zł a w nim mam 600 esów wymienne na mmsy. Super.

Gość weroona
no i taka promocja czasami, że jak doładujesz 50-tka w danym terminie to gratis 20-25 zł

Gość sabcia2006
i pop i orange maja swoje plusy i minusy jak przeszlam na orange go to sms-y za granice kosztowaly mnie wiecej tzn 50gr a w popie 20gr tak jak do wszystkich a ze pisze sporo tak wiec korzystniej dla mnie za to w orange go bez pakietow sa tansze rozmowy w sieci no i esy ale nic po za tym tu znowu nie kupisz pakietu bo sie nie da jedynie tzw"lepszy numer" czy jakos tak

Gość Przępiekna landara
Ja dalej się myle jak chce sprawdzić stanm konta i dzwonie na *111;) A co z tymi mmsami?? Mozna zamieniać??

Gość jolka jolka.
orange ma beznadziejny zasięg, właściwie to tu gdzie mieszkam nie ma go prawie wcale, wiec dogaduje sie przez telefon sotjac na kanapie przy oknie, bo inaczej sie nie da:d nie polecam. nie lubie

Gość jolka jolka.
malopolskie, okolice oswiecimia, na razie zmienic nie moge, bo jestem w mixie i mam umowe- jeszcze rok i spadam z orange;)