Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkatula

Ciekawe miejsca w Polsce dla dwojga.

Polecane posty

Gość szkatula

Kto zna jakeis fajne, ciekawe miejsca by zabrac tam ukochana osobe? Pojechac na weend, spedzic czas we dwoje.. Jestem z Wroclawia, wiec najlepiej niedalego, ale niekonicznie. Bede wdziecznaza odpowiedzi.

Gość dobrą radę ci dam
Najleprzym miejscem wogóle Ogulnie dość Blisko .. Krajobrazowo i nadzwyczajnie romantycznie ... znjdziecie Na POLSKIEJ MELINIE !!! przeciesz to tam rozpija się wykwintne wina w więkrzych ilościach to tam pali sie nietypowe cygara to tam ludzie poznaja sie i zakochoj od pierwszego wejżenia , to tam kazy jest happy !! Czego więcej od życia...w kazdym miescie, wsi można sie z tym spotkac a ukochana osoba będzie napewno baaaardzo żdziwiona tym nietypowym "spędzeniem czasu" We doje obok kilku innym równie fantastycznych par ;) Pozdrawiam ;)

Gość Polanica
Cholera ,a u mnie nie ma takich miejsc ! Czuję się ograbiony z czegoś !!! 😭

Gość dobrą radę ci dam
Polanica-MELINY znajdziesz wszędzie lol

Gość Polanica
Nie ! Nawet Punkt Sprzedaży Napojów Niemarkowych :D został chwilowo zamknięty ,ponieważ jeden klient ODSZEDŁ,a drugi LEŻY w stanie ciężkim ! :(

Gość dobre z tą Polską dla dwojga
:P Zakopane. wbrew powszechnej opinii wcale nie jest tak drogo. bylismy na początku września i mozna było znaleźć pokoje nawet za 15 zł. oczywiście, jak ktoś chce, to znajdzie i takie, gdzie zapłaci duuuuzo więcej. podobnie z jedzeniem. są miejsca dla bogatych turystów i są miejsca dla tych niezamożnych. polecam odiwedzić knajpę "Czarci Jar". pyszne jedzenie, świetny klimat, piękny wystrój.

Gość powiedzta mi ludziska
też jestem z wrocka polecam okolicze Milicza, Mojej Woli a już wspaniałe i cudowne i najlepsze są Rudawy Janowickie

my wzięlismy pokoje po 35 zł za osobę (pokoje z łazienką). pensjonat "świerk" w centrum, niedaleko punktu inf. turystycznej.

Gość szkatula
i ten pensjonat swierk fajny byL/ Pokoje w miare ladne czy raczej takie baaardzo biedne? jestescie zadowoleni?

Gość szkatula
??

Gość Janek Szpachlarz
jezeli blisko tylko na weekend to np. Przesieka , Swieradow , Karpacz, Szklarska Poreba badz Góry SDtolowre. a jesli dluzszy wypad integracyjny to goraco polecam Cisna - wogole Bieszczady . zawsze tam jest pięknie i nie tloczno i bez komerchy.

Gość Janek Szpachlarz
a zgranica to tylko Glazurowe Wybrzeze.

takie poPeeReLowskie trochę;) nienajmłodsze mebelki.

Gość aina7
polanica----> to pierwsze foto to dom zakonny.

Gość KRAKÓW - dawna stolica Polaków

Gość Polanica
Tak i zakonnice mają tam bar w piwnicy ! :D Zakonnice i "Władcy pierścieni" są wyżej ,za następnym skrzyżowaniem ! To jest świt 2 z FWP !

Gość gość
Kartuzy <3 Piekne miejsce. My nocowaliśmy w Hotelu Miłosz i było super. Dla dwojga - jak najbardziej.

Gość Wejherowo1
Ja osobiście polecam Wejherowo. Jest to miasto otoczone piękną przyrodą, gdzie można odpocząć w ciszy i spokoju. Dużym plusem jest to, że znajduje się ono zaledwie 25 km od morza. Samo Wejherowo ma również wiele do zaproponowania turystom np. zwiedzanie Pałau Przebendowskich i Keyserlingków czy też Sal Historycznych. Więcej informacji znajdziesz na stronie www.turystyka.wejherowo.pl