Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA NIC

MÓJ FACET NIE MA NA NIC CZASU!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NA NIC

On nie kłamie, on naprawde nie ma na nic czasu!!! Tylko praca! To nie jego wina, ale musi harować jak wół. Prawda, że kasę robi niezłą, ale ja bym wolała, żeby tej kasy było mniej, a żeby on był częściej w domu. Dużo o tym rozmawiamy, ale on nic nie moze na to poradzić. Nie ma czasu dla samego siebie, a co dopiero dla nas... Czasem myslę sobie, ze tak widocznie ma już być, a czasem łapiuę takie doły, że zaczynam wątpić już we wszystko. Napewno go nie zostawię, bo kocham go nad życie i jest dobrym człowiekiem. Ale chciałbym, żeby był ze mną również fizycznie. Jak to wszystko zmienić? A jeśli się nie da, to jak to wszystko zaakceptować i pogodzić się z tym?

Gość loraaaaaaaaaaaaaa
czy jego imie jeste na J?

Gość NA NIC
co??

Gość chętnamiśka
macie siebie ja harowalam wiele lat i jestem w punkcie wyjscia a i tak sie nie poddaję - niby mam studia podyplomowe, ale nie mam faceta, znajomych prawie wcale...ech i znow szukam pracy. nie masz tak najgorzej:)

Gość NA NIC
dobra, jak nie macie nic sensownego do napisania, to zegnam

Gość NA NIC
no pewnie, ze nie mam najgorzej, ale chodzi o przyziemne sprawy! Chcę żebyśmy gdzieś wyszli, żebyśmy pojechali na większe zakupy, żeby był ze mną w czasie wręczania dyplomu, chodzi o proste sprawy. ale on nigdy nie ma czasu, bo zawsze jest w pracy!

Gość NA NIC
czasami mam dość wszystkiego, ale gdy jesteśmy razem, to wiem, ze te chwile są dla mnie wszystkim i tylko one dają mi siłe i napęd do życia

Gość no nie zartuj
pracuje 24/h ?? :D

Mój chłopak mnie ciągle kłamie znajduje wymóki że musi sie uczyć a to jest wszystko kłamstwo bo on spotyka sie z jakimiś dziewczynami ale ja z nim nie zerwe bo go kocham co mam zrobić pomóżcie

Gość loraaaaaaaaaaaaaa
macie corke?

Gość NA NIC
pracuje około 18g/h, więc jak wraca z pracy to ma siłe tylko położyć się na łóżko

Gość NA NIC
18g/dobę

Gość jagoo
18 godzin na dobe??a masz pewnosc ze napewno jest w pracy??ze nie sciemnia??

Gość NA NIC
hehe, mam pewność, bo czasami jestem z nim w pracy. Nie należy do ściemniaczy.

Gość no nie zartuj
a w weekendy sie widzicie?

Czy ktoś zwrócił uwage na to jeszcze raz pisze:( Mój chłopak mnie ciągle kłamie znajduje wymóki że musi sie uczyć a to jest wszystko kłamstwo bo on spotyka sie z jakimiś dziewczynami ale ja z nim nie zerwe bo go kocham co mam zrobić pomóżcie

Gość NA NIC
ratuje nas to, ze ma domnie darmowy nr i gdy jest w pracy, to bardzo długo gadamy, nawet po kilka godzin, ale to nie to samo, co być przy nim

Gość loraaaaaaaaaaaaaa
ja zwrocilam, nie wiem co poradzic, nie mam faceta, pewnie to trudne, ale postaraj sie go unikac, jak idzie do inych to po co ci onn... do autorki topiku: ma na imie jaceK?

Gość NA NIC
dorosła bądź tak miła i załóż własny temat! spinka nie musisz wierzyć. gdyby tak nie było, to nie zakładałabym tego tematu. Owszempotrzebuje snu, ale spi około 5 godzin na dobę. wiem, ze to się kiedyś odbije na nim. W weekendy się widujemy

Gość NA NIC
dorosła zajm8ij się lepiej swoim facetem, bo ty to masz dopiero z nim problem. Mój przynajmniej mnie nie okłamuje i nie ma nikogo za plecami... Załóż swój topic

Gość NA NIC
Czasem myślę, że on jest pracoholikiem, a przynajmniej jest na najlepszej drodze do tego.

jestes bardzo uprzejma. Skoro obrazasz ludzi wypowiadajacych sie na tym topiku, nie potrafisz komunikowac stanowczo, ale uprzejmie, to nie licz na zadne odpowiedzi.

Gość groszki
to witam w klubie mój też ciągle pracuje imieniny,walentynki,nasze rocznice nic nie jest na tyle ważne żeby zrezygnowac z pracą czyi z kasy ,którą ona niesie .Tyle tylko, ze nam si enie układa za dobrze tak poza tym ale i tak mam doła bo móglby sie troche postarac

Gość jalallalaal
no wlasnie spadaj ja nie szanujesz innych egoistko

Gość masz parcie na szklo
to czym on sie zajmuje, ze macie czas na dlugie rozmowy przez telefon w czasie jego pracy??