Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jh 9x

twoj ulubiony kjosmetyk -pielegnacyjny i kolorowy?

Polecane posty

Z pielęgnacyjnych bardzo lubię maseczkę błotną z Avonu oraz żele pod prysznic z mydlarni Sapo a także żele izotoniczne z Luksji mniam mniam ;). Z kolorowych pokochałam podkład(z wzajemnością) L\'oreal True Match oraz tusz Max Factor 2000 Calories albo L\'oreal Lash Architect w kolorze black ametysth :) Mam manię także na szminki w płynie.Ostanio nie rozstaję się ze szminką Max Factor Lipfinity oraz Maybelline Water Shine Diamond Liquid.

Gość mój faworyt
Pielęgnacyjny: Żel pod prysznic bursztynowy z Polleny Ewy Szampon pokrzywowy tej samej firmy Krem babmbino ;) Kolorowy: Podkład Lirene City Matt (wprost uwielbiam go) Błyszczyk Perfecta smile miód i mleko z Dax cosmetics Wazelina kosmetyczna z Ziaji - doskonale sprawdza sie jako błyszczyk i balsam ochronny na usta

Z kosmetyki pielęgnacyjnej- balsam Garnier Intensywna pielęgnacja suchej skóry (w pomarańczowym opakowaniu) Z kolorowych-tusz-coup de theatre-bourjois:)

Pielęgnacyjne zel do kapieli i balsam do ciala B.Clean z Benettona Krem Garnier Ultra Swiezosc,Mleczko do demakijazu Garnier z tej samej serii co krem, Woda termalna Vichy Makijaż :podkład Clinique Superfit Make-up, tusz Clinique Long Pretty Lashes, puder sypki Elizabeth Arden, blyszczyki z Sephory :)