Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaparta

parcie a zaparcie - do kobiet ktore rodzily

Polecane posty

Gość zaparta

Mam troche glupi problem.Od samego poczatku ciazy "cierpie na zatwardzenie". Ostatnio do tego stopnia ze mam wrazenie ze nie potrafie w ogole przec . Czy moze to miec wplyw na moje parcie podczas porodu ( porod za pare miesiecy!!!) ? Jak ja "wypchne" swoje dziecko kiedy nawet nie mam sily wypchnac kupy :o? Czy to ma w ogole jakis zwiazek?

Gość zaparta
czy ktos wie?

Nic na temat z mojej strony, ale naprawdę niezły tekst: \"Jak ja \"wypchne\" swoje dziecko kiedy nawet nie mam sily wypchnac kupy?\" :D

Gość zaparta
Wiem smieszne ale prawdziwe :D

rozumiem,ze problem jest powazny a zarazem smieszny... no ale masz prawo zapytac ... no ale czy Twoim zdaniem nick musi by odzwirciedleniem problemu ? :O:O takie niesmaczne ...i małe kobiece...

Gość zaparta
nick- wpisalam pierwsze co mi na mysl przyszlo. Moze i racja ze niesmaczne i malo kobiece ale ludzkie niestety :o. Przepraszam jezeli zniesmaczylam :o

Gość zaparta - nie lam sie
mam nadzieje, ze ci ktos pomoze, a nie probowalas czegos na przeczyszczenie, moze choziaz activia

to nie ma związku, na zaparcia cierpi dużo babek w ciąży, na szczęście mnie ominęło :) i na pewno dasz sobie radę z parciem w trakcie porodu, z resztą przed zrobią Tobie lewatywę i po sprawie, zadna tragedia a potem będziesz już tylko przeć dzieciaka pozdr

Gość zaparta
Wiesz probowalam juz chyba wszyskiego. Problem w tym ze jezeli cos pomaga to nie na dlugo i problem powraca po kilku dniach. Pomyslalam wiec ze to moze byc zwiazane z sila miesni. Sama juz nie wiem. Dzieki za cieple slowa. Moze znajdzie sie ktos kto mial podobny problem. Pozdrawiam.

bedzie ok ! na przyszłosc nick dopasuj dokładniej ...\"zaparta\" :) chocby np \"bede mama )345) \" :):P a tak w ogóle to pozdrawiam dbaj o siebie i dziecko

Gość zaparta
wszystkiego mialo byc. Tak tylko czy to parcie bedzie efektywne? Mimo wszystko dzieki Asiol. Jestem juz troche spokojniejsza. Taka juz ze mnie panikara. Nic tylko gupie pytania mnie nachodza. Dobrej nocki zycze.

Gość zaparta
Pozdro White Widow :-). W przyszlosci bardziej przemysle sprawe nicka zanim go wklepie ;-). 3maj sie !!!

Gość zaparta
A no i dzieki za przypomnienie o pajacyku :-). Za pare minut znowu klikne .