Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w nimm

jak podoba wam sie ten pies?

Polecane posty

Gość Tower Bridge
Fajniusi :) a jaki duży jest później?

Gość goszka
słodziachne:)

To są świene pieski. Sąsiadka ma takiego i jest nim zachwycona. Jak mój facet spotyka ich na spacerze, to potrafi ganiać z nim godzinę po łące, bo to bardzo żywiołowy piesek. Mój facet zresztą też :)

Gość hmm......
po co pokazujesz zdjęcia rasowych psów , skoro chcesz kupic kundla ? NIGDY nie podniesiesz swojego ego kupując takiego kundelka , wamaiając sobie i innym ,że masz rasowego psa\ spójrz prawdzie w oczy RASOWY=RODOWODOWY

Gość o rety jejku
moze dlatego chce kupic,bo jej sie po prostu podoba?i nie ma potrzeby,zeby miec psa RODOWODOWEGO

Gość po raz kolejny ja
mi się wszystkie psy podobaja, ten też jest śliczny.

Gość chcesz kupic psa kup z rodowod
em -albo pprzygarnij psine ze schroniska chcesz wspomagac rozmnarzaczy :-0

Gość gbc
beagle są cudowne :) i w ogóle duże nie są, ale trezba wziąść pod uwagę, ze potrezbują dużo ruchu, to w końcu psy myśliwskie, nie typowo kanapowe. http://www.beagle.pl/index.php?go=ankieta tu masz zresztą więcej na temat tej rasy.

Gość gbc
a najlepiej, jeżeli nie miałaś psa to weź przesukaj internet, poczytaj co piszą na swoich stronach hodowcy. no i właśnie, przede wszystkim zjarzyj do schroniska, tam wiele stworków czeka na nowego właściciela, rasowe również (bardzo prawdopodobne, ze beagla też znajdziesz) a tu jeszcze jedna strona o beaglach: http://www.e-beagle.pl/rasa.php (google prawdę ci powie...)

Gość jhgluyfg
to pies jak kot, chodzi wlasna droga, jest psem mysliwiskim wiec spuscisz go i juz nie wroci, wszedzie weszy i lazi sam,, i musisz go ciagac za soba, wiele go nie nauczysz bo nei slucha sie :P poza tym jako szczeniak demolkuje mieszknie nara 🖐️