Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brain chain Aminokwas

Czy dziewczynom przeszkadza gdy facet bierze.

Polecane posty

odżywki i suplementy ?? Bo koleżanki patrzą na mnie na roku jakbym sterydy brał, jestem szczupły i ma to tylko mi pomóc nabrać masy...

Gość ona26letnia
ja tego nie lubie.facetom sie wydaje ze musza sie prezentowac.ja lubie NORMALNYCH a jak bierze jaki syf to niewiadomo jak to w przyszlosci moze zaszkodzic. i zaraz napiszesz ze to nie jest szkoldiwe.jakby nie bylo to by nie pomagalo w przybieraniu masy. a po drugie faceci jak okolo 20tki biora odrzywki a potem po 25tym roku zycia przewaznie to zazucaja i po takim napakowanym kolesiu nie zostaje nic. nozki i raczki jak patyczki.:O mowie to z tego co widze po swoim otoczeniu.

Moj brat bierze... Uprawia czynnie sport i musi uzupelniec jakies tam skladniki. Ja sie nie znam - On wie ;) Nawet na Maratonach podaja ;) Nie wszystkie takie proszki to sterydy!!!

Gość daruj sobie
mi bardzo, jak jestes szczupły to ćwicz, zmień trochę dietę, ale z odżywkami precz! zresztą, lepszy szczupły niz napakowany balon. a

wiesz studiuje na Akademii Rolniczej i troche mam wiedze na ten temat, odżywki białkowe składają się z takiego samego białka jakie ma jajo czy mleko, BCAA to aminokwasy egzogenne które ty także dostarczasz organizmowi do prawidłowej pracy, kreatyna to nic innego jak wysokoenergetyczny fosforan niezbędny do pracy mięśni, działa na takiej zasadzie jak ATP.....to wszystko jest w normalnym jedzeniu tylko w mniejszych ilościach...... Ja właśnie chce normalnie wyglądać..... 181cm i 70 kilo to nie jest normalny wygląd...

Gość czarowniczka hehe
steryda mowimy NIE a odzywka jak najbardziej TAK!!

Gość daruj sobie
a poza tym te wszytskiesuplementy i odzywki to pic na wodę i fotomontaż :P a faceci, którzy się tym faszerują są dla mnie nieco dziwni, co, kompelsy jakies czy co? wiadomo, zę to nie to samo co sterydy, to w ogóle całkiem inna bajka, jeżeli chodzi o skład, ale po co komu? chyba tylko, zeby podbudować swoje ego :o mojego mężczyznę skutecznie zniecheciłam, heheheh

Gość czarowniczka hehe
te ktore patrza sie krzywo bo bierzesz odzywki to nie wiedza co to jest poprostu, :D mozesz smialo brac ;)))) to nie to samo co jakies sterydy

W tym co moj brat pije to tez karnityna jest... ;) Nie sa to sterydy. To po prostu srodek odzywczy :) Oczywiscie stosuje to podczas treningow i zawodow :)

od karnityny to musze się trzymać z daleka :) przyspiesza spalanie tłuszczu :) ktoś pytał czy to przez kompleksy....faceci też sięchcą podobać...to tak jakbym powiedział, że te dziewczyny co się maluja to mają kompleksy....a to nieprawda

Gość po raz kolejny ja
a dlaczego nam by to miało przeszkadzać , to tylko odżywki , a ci przeszkadza jak dziwczyny biorą tabletki na odchudzanie? watpie , zaby Cie to w ogóle interesowało , my mamy podobnie.

ale część dziewczyn traktuje mnie jak koksiarza, co zrobi wszystko by być wielki..... i do tego studentki :/

hehehe... On wlasnie tez narzekal, ze ten proszek kiepski jest bo powoduje podwojne spalanie kalori, hehehe... Ale wygral, wiec jak dawali to wzial ;) Zwykle Isostar pije :) I jeszcze jakies tam cos innego...

Gość ona26letnia
nie to tak jak bys powiedzial ze te co sie wiecznie odchudzaja maja kompleksy.(bo tak wlasnie jest w mniejszym czy wiekszym stopniu) a co do malowania to inna sprawa to sie robi zeby lepiej sie czuc i wygladac tak jak ty i inni faceci klada zel na wlosy i to nie ma nic wspolnego z kompleksami i takiego wlasnie wykladu o skladzie sie spodziewalam;) jak widzisz na tyle wpisow narazie niewiele akceptacji.pytales.to masz odpowiedz

wiem, że akceptacja niewielka bo widze ją na codzień...tylko chce wiedzieć dlaczego :)

widzą, że np mieszam biały proszek z mlekiem ( białko), to się pytają a ja im odpowiadam, ja nie uważam tego za coś co bym miał ukrywać...

na uczelni spędzam 3/4 dnia, taki urok studiów inżynieryjnych..... sukces sulementów, musi być okupiony systematycznościa i częstotliwościa....po 4 h od posiłku zaczyna się katabolizm...więc teoretycznie co 4 h posiłek, ale spokojnie tak często nie biore :)

NO bywalo... ze 3/4 dnia owszem ;) To ja nie wiem - widocznie musisz brac systematycznie... Moj brat tylko podczas treningow i zawodow :) Znaczy przed, jakos podczas - nie znam sie - On wie ;)

ile dyscyplin sportu tyle sposobów suplementacji :)

Gość piers do przodu
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

jakaś argumentacja?? :)

Gość wede
Rany ja tego nie znoszę,mięśniaki są okropni i zazwyczaj mało inteligentni,ich stosunek do kobiet pozostawia też wiele do życzenia.Wolę szczupłych i wysportowanych.Poza tym po co brać to wszystko,niby nieszkodliwe ale kto to wie.

jakie miesniaki??? koles (autor:P) ma 180cm i wazy 70kg czyli jak na mezczyzne jest szczuplutki!! Wez olej te swoje kolezanki;) I przy najblizszej okazji wypomnij im ze baby to lykaja albo jakies piguly odchudzajace albo pija obrzydliwe herbaty o podejrzanym skladzie;) pozdrawiam:*