Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipia

JEST WIECEJ ZALET CZY WAD POSIADANIA PSA?

Polecane posty

Gość a ja wole smierdzic
No pewnie ze wiecej zalet.Pies jest cudny,lepszy niz czlowiek.Rozumie Cie i nie oszuka.Czasami jest jedyna istota ktora Ci zostaje na swiecie.Jesli chodzi o zalety to odczujesz je tylko w psychicznym znaczeniu bo przeciez nie pozmywa garow czy tp.Wady istnieja tylko wtedy gdy sam/a tak to nazwiesz.Ja nie uwazam ze posiadanie psa ma jakiekolwiek wady.Wiem ze pojawia sie problem spaceru,wyjazdu na wakacje ale gdybys mial/a dziecko to tez tak mozesz powiedziec.Tez je trzeba nakarmic zabrac na wakacje it.Trzeba podobnie spojrzec na psa.On nigdy Ci niczego nie odmowi,zawsze idzie z Toba na spacer wtedy kiedy Ty tego chcesz.Nie odmowi Ci,gdy chcesz go poglaskac tylko pokornie zmierza do ciebie.Tak niewiele oczekuje... ZENEK TY DEBILU:p

Gość a ja wole smierdzic
Czy ty przypadkiem nie jesteś suką ?

Gość eeeeeeehehhe
wiecej wad trzeba wyprowadzac smierdzi duzo je

Gość vlbl
To zależy czy lubisz psy. Jeżeli tak to plusy przyćmiewają minusy. Jednak dla osób mających mało czasu pies nie jest dobrym rozwiazaniem

Gość rng cnh
Ja bardzo lubie psy i jak bede mialawarunki to wezme pieskado domu. Ale nie zgodze sie z jednym. Ze pieszawsze idzie na spacer kiedy pan tego chce. Moj ukochany psiaczek, ktory przezyl wmoim domu cale swoje 15-letnie zycie miewal swoje zdanie nakazdym kroku i czesto wolany na spacer odmawial lub biegnac juz po podworku zawracal przed blok apaniusia sama ze smycza paradowala do parku. Ale KOCHAM PSY!!!

Gość pf
dużo zależy tez od tego jak psa wychowasz; ja dostałam swoją suczke w 5 klasie podstawówki i powiem że ma więcej wad niż zalet jest kochana tylko jak śpi! w życiu codziennym je więcej niż ja, jak cokolwiek jem siedzi nade mną i biadoli żeby jej coś dać (jeju jak to wkurza!), szczeka na odkurzacz, na każdego którego nie zna, na każdy ruch na klatce, na spacerze wygląda tak jak by to ona wyprowadzała mnie a nie ja ją, szczeka na inne psy (szczególnie duże) i na ludzi; zdarza jej się zesrać w domu choć dopiero co wróciła ze spaceru mogłabym tak pisać i pisać ale i tak będę płakała jak zdechnie :P następnego psa zamierzam wychować :D

Gość hgwougfu
to źle postawione pytanie, te w temacie, bo decyzja o wzięciu psa nie powinna być rachunkiem arytmetycznym bez względu na to ile widzisz zalet, ile wad, bierz psa tylko wtedy gdy czujesz że naprawdę chcesz, pomimo wad o których wiesz