Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teflon

Czy obraził was już kiedyś jakiś obcy człowiek bez powodu?

Polecane posty

Tak.Starsza babcia mnie zwyzywala bo ponoc stalam jej na drodze jak wsiadala do autobusu,dodam ze ja tez wsiadalam;)

Gość jak to bez powodu
???????????? pewnie jakiś powód znalazł, skoro cię obraził

Gość a ciebie teflon biedulko
tez ktos obrazil?

tak! kiedyś roznosiłam faktury z multimediów i jedna baba powiedziała mi że juz taką ma, a ja że to niemożliwe, a ona że jestem idiotką :o na to wychodzi jej syn i mówi \":mamo to nie była faktura tylko coś tam\" a ja z dzika radością \"i jak? kto jest w końcu idiotką\"? :D :D :D tak, tak

Gość mnie obazila
jedna baba w aptece..bo siedzial przy stoliku..a ja ja spytalam czy tez stoi w kolejce

Gość tundr
heh ja to często słysze w pracy....

Gość mnie obazila
znaczy ona siedziala...darla sie na mnie ..ze po co ryja otwieram..a te farmaceutki sie patrzaly na mnie jak na debilke..bo dla nich byla potem bardzo mila

Gość za zawsze czuję się obrażona
spojrzeniami zblazowanych panienek:O które patrzą tak dennie na cały świat wokół ich, obraża mnie to:O

Gość pewnego pięknego
popołudnia spaceruję z moim psem podbiega do nas mały kundelek bez obrozy etc i zaczyna się bawić z moim 3 miesiecznym szczeniaczkiem kilka razy go wywrócił i ugryzł na to podbiega babsztyl i wrzeszczy "bierz zdziro tego bydlaka" odwróciłam się uśmiechnęłam i strzeliłam z całej siły w nie wyparzony ryj

Gość oleeeeeeee
Tak. Bylem u elektryka samochodowego, kupa aut. Postawiłem auto zaraz za bramą żeby nikogo nie blokowac - przynajmniej tak mi się wydawało, podszedł majster grzebie u mnie przy alarmie. Nagle podjechał facet chyba kur*a największym rumplem świata, Dodge-m czy jakimś innym zdezelowanym hamerykańskim autem i oczywiście się qwa zmieścić nie może, odchyla okno i drze się "co ze pedał zablokował wjazd i tak dalej". Na jego nieszczęście stałem obok.

tak Kaczyński Lech po powiedzeniu w Stoczni że \"Tu stoimy my a tam gdzie stoją oni syało Zomo\" i tego prezydentowi nie zapomne

Gość oleeeeeeee
... innym razem wyjeżdżając z marketu chciałem się wcisnąć za jakąs babę bo odstęp był za nią. Włączam kierunek, zwalniam a ona trach i się zatrzymała i łapami coś macha, no to krzyczę jak zwykle: "jedź kur*o!!!" :D Jakiś facet, jej pasażer wyleciał z łapami i krzykiem do mnie, ale jak wyskoczyłem w jego stronę to odpuścił. W sumie nie rozumiem jak tak można skakać do kogoś, przecież nawet do niego nie krzyczałem :p :p

Taaa... chociaz dobrze nie slyszalam - w samochodzie - ale zobaczylam pozdrowienie palcem 🖐️ Ale cwaniakow co mi sie wcinaja wpuszczac nie bede 😡

Gość oleeeeeeee
ee to nie ja. Ja palca nie pokazuję kobietom.

Gość mnie obrażają
"niedzielni" kierowcy, marnują mój czas i zdrowie:O

Gość oleeeeeeee
jakoś tak mam w aucie :D Szczególnie jak baba przydka i podobna do... A wam się nie zdarza ?

zgadzam sie z opinia o zblazowanych panienkach... w samochodzie tez na mnie krzycza.... palcem nie pozdrawiali jeszcze;) innych sytuacji nie pamietam :P

Gość oleeeeeeee
Ale o czym ta mowa ? Rzucam mięsem w aucie i tyle. Chciałem płynnie zmienić pas a tu zawsze się jakaś panikara trafi :( No rzucam mięchem na takich i tyle.

Gość velurowe rajstopki
jasne. na kafeterii kazdy rzuca miesem na akzdego bez powodu :O

Gość hahahauuuuu
szłam ulica w miniówce(garsonka ze spódniczką elegancki strój) i naprawde wygladałam nieżle. Po drugiej stronie ulicy idzie facet i krzyczy. Jak ty wyglądasz K****.!!!! na szczęście okazało się że wyzywa wszystkie wmieście w spódniczkach