Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro mam rozmowe...

jutro rozmowa, ile powinnam zarabiac?

Polecane posty

wybieram sie na rozmowe kwalifikacyjną. ma być to praca w biurze, za biurkie, czasem tez jakies paiery, czy poczta na miescie... praca na być 4 godz. dziennie, 5 dni w tyg. jaką stawke powiedziec gdy zapytają sie ile bym chciała? czy są tu panie o podobnym charatkerze pracy? ile zarabiacie? pozdrawiam.

Gość bububu
A w jakim mieście?

Powiedz ze chcesz minimum tysiaka, a co do godzin to pewnie i tak bedzie sciema, tysiac za 4-5 godz. bez nadgodzin.

Gość oj to tylko ja urzędniczka
Ja mam podobną pracę zarabiam 900 zł na rękę za 8 godz. 5 dni w tygodnku. Miasto powiatowe Jestem niezadowolona

Gość myślę że połowa średniej
krajowej brutto

Gość dostaniesz maksymalnie
1500zł brutto! w zaleznosci czy jestes studentka czy nie netto bedzie 1000-1100zł! zwazywszy na to, ze masz nic nie robic okreslanie tej placy jako "slabej" jest czysta beszczelnoscia! Aha, to jest kwota dla 8h/5dni czyli PELEN ETAT. A Ty masz 4h, a wiec POL ETATU, podziel sobie na pol powyzsza kwote i Ci wyjdzie. Powodzenia!

ja bym była zadowolona jakbym dostała z 400zł a jak myslicie czy temu szefowi na rozmowi warto zrobić loda??? Moze mnie odrazu przyjmnie>>. Co wy na to?/

Gość no co Wy..
1500 za 4 godziny za 1 pracę ???? Wielka firma, duże miasto stażyści za cały etat 800 zł brutto !!!!

Gość 500 zł
no 80 godz w miesiacuto sie nie narobisz....

ok 1000-1200 na reke, w zaleznosci od miasta. poprawka - chinczycy w najgorszych fabrykach zarabiaja 0.25 USD/H inna sprawa, ze czesto te prace przyplacaja zyciem.

Gość mezatka 29
Zaraz mi sie pewnie oberwie,ale jestem zdziwiona Waszymi propozycjami.Ja za prace -40 godz.tygodniowo dostaje na reke 680 zl.Dodam tylko ,ze jest to praca administracyjno-biurowa w firmie panstwowej-gdzie pracuje od trzech lat. Zycze powodzenia na jutrzejszej rozmowie i zycze powodzenia. Mam wyksztalcenie policealne(skonczylam studium), wiec jesli Ty masz wyzsze to mozesz walczyc o troche wiecej.Grunt to na poczatku nie przesadzic-o podwyzke zawsze mozesz poprosic jak juz bedziesz miala umowe.Glowa do gory.