Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan kowalski

Czy prostytutki mają przyjemność z seksu?

Polecane posty

Gość jan kowalski

No własnie czy prostytutki maja przyjemnośc z seksu. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że kiedy klientem jest jakis obleśny stary facet to o przyjemności nie może być mowy ale przeciez nie tylko tacy faceci korzystaja z usług prostytutek. Co jesli klientem jest jakiś młody, przystojny, zadbany facet. W tej sytuacji chyba moga odczuwac przyjemnośc z seksu a nawet mieć orgazm. Co o tym myślicie.

Gość kiki kiki
nie

Gość jan kowalski
Kiedy było? No i jakie wnioski mają przyjemniośc czy nie? :)

Gość jan kowalski
kiki kiki skąd wiesz, że nie?

Gość prostytutka
mam przyjemność za każdym razem osiagam orgazm

Gość jan kowalski
Eee tam bujasz nie wierze, że za każdym razem ale czasami pewnie tak;)

Gość prostytutka
pewnie z tobą bym nie miała

Gość jan kowalski
Skąd wiesz, że nie?;)

Gość jan kowalski
Nie mam żony

Gość prostytutka
bo jestem prostytutką z Kafaterii i mam 12 lat :(

Gość jan kowalski
Dobra ludzie ale bez jaj. Pytanie jest całkiem powazne więc prosze o powazne wypowiedzi.

Gość poliiisaa
a skąd mamy wiedzieć jak tu nie ma prostytutek. Pewnie jest tak samo jak z mężęm- raz jest prayjemność, raz nie ma

Gość jan kowalski
Skąd wiesz, że nie ma? Ki8edyś wypowiadała się tu chyba prostytutka o nicku call girl.

Gość jan kowalski
Czytałem kiedyś wypowiedź pewnej prostytutki która stwierdziła, że kiedy klient jest młody i zadbany i jeszcze dobrze się rusza to ma z tego przyjemność :) Uważasz, że ze starszym tez może mieć przyjemność? Na czym opierasz takie przekonanie?

Gość mglawica
ja bym nie zakladala ,ze jak mlody i zadbany to= orgazam, bo mnie sie wydaje,ze owszem, zdarzaja sie tacu co czasu mie maja i ide do prostytutki, ale raczej tacy w dzisiejszym swiecie zawsze"wyrwa" jakas chetna na niezobowiazujacy sex....chyba,ze ma nietypowe zapotrzebowania (jakies bicie, czworokaty, fetysze...) to wtedy ze wstydu moze isc do prostytutki po spelnienie fantazji... a reszta? ktorej nie szkoada kasy...moze byc mniej atrakcyjna, z tym samym problemem co "mlody i zadbny", miec chora psychike, byc samotnym, nie miec czasu, a miec duuuzo potrzebe...;) tak wiec...nie odpopwiem na pytanie, ale to jedno mi sie nasunelo ;) p.s. ale musze dodac jako kobita, ze gdybym miala "uslugiwac"(rzadko pewnie oni sie dobiera tylko rzadaja) 6 facetom na dzien ..to raczej bym nie maila ochoty po takich np. 6 m-cach...pewnie efkt tu jest podobny jak u ginekologa lub chirurga (krew) chyba ;)

Gość mglawica
sorki za bledy ale zmeczona jestem, ze tez mi chcialo pisac ;) ale chcialm pomoc biednem,u Jasiowi :D

Gość jan kowalski
Dzięki za opinię mgławica. Nie zgodze się jednak z tobą, że jak młody i przystojny to wyrwie sobie laskę i na pewno nie pójdzie do agencji. Same prostytutki jak i np. seksuolodzy twierdza, że tam przychodza różni faceci i starzy i młodzi i biedni i bogaci więc chyba nie ma reguły.

Gość katja_k
Z niektórymi mają z niektórymi nie jak w życiu.

Gość _xxx
zostań prostytutką i będziesz wiedzaała z pierwszwj ręki

Gość gfsdgd
Miałam kiedys kolege ktory powiedział mi ze razem z kumplami robią sobie wypady do burdelu. Są to młodzi kolesie 25-30 lat ktorzy są zadbani, przystojni i potrafią z łatwością wyrwac laski na imprezach. Moze to z nadmiaru kasy /bo forsy to mają duzo/?

Gość Dani0oiek
Nie sądzę, by odczuwały jakąś przyjemność ze zbliżenia, aczkolwiek moje jest to możliwe tylko wtedy, gdy ruchy frykcyjne są bardzo szybkie i głębokie. ;)

Gość Dani0o
Nie sądzę, by odczuwały jakąś przyjemność ze zbliżenia, aczkolwiek może jest to możliwe tylko wtedy, gdy ruchy frykcyjne są bardzo szybkie i głębokie.

Gość dadadadamamamama
Nie, nie maja. Tylko udaja, zeby facet byl zadowolony. Czym ladniejsza, tym bardziej wkurzona, bo ma wiecej klientow i bardziej wszystkiego dosc i dosc seksu. Po dlozszej przerwie w '' pracy'' libido wraca do normy.

Gość dadadadamamamama
faceci, nie lodzcie sie, ze jestescie tacy zajebisci. Prostytutki tylko udaja i patrza ukradkiem na zegarek zeby sie wreszcie was pozbyc, hehe. A dlaczego? Bo jestescie DO BANI i biegacie po burdelach, bo za darmo nikt by was nie chcial. Barany!!!

Gość Jasson
Taka sama jak ginekolog z badania pacjentek. Niech sobie kazdy sam odpowie.

Gość zelaron
bzdury gadacie, sa takie ktore to lubia i maja przyjemnos - oczywiscie nie z kazdym, ale z niekotrymi klientami maja wielka a i orgazmy przychodza gadalem ze swietna laska z Roksy i mowila, ze czesto przychodza tacy, ktorzy daja i kase i orgazm ;D

Gość doktor marchewa
Tajki maja orgazmy. No ale wiekszosc chodzacych do polskich prostytutek o tym sie nie przekona, bo zamiast oszczedzac na lot do Phuketu czy Pattayi to wydaja kase na miejscowe panienki.

Gość misia188
to siedzi w psychice .. czym dluzej to robisz tym masz mniejsza przyjemność. i i większe odrzucenie do związku bo widzisz jak faceci kłamią swoje kobiety. cięzko zaufać.. uwierzyć.. chociaż chcesz to nie umiesz..

Gość gość
Możesz zapytać tych Pań , hotanonse :) na pewno otrzymasz odpowiedz z pierwszej ręki :D