Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

Czy siostry waszych chlopaków tez sa takie głupie?

Polecane posty

Gość iziizi22

Sister mojego chłopaka jest nadzwyczaj głupia a do tego "ukochana córeczka mamusi" aż sie żygać chce???? a jak jest z wami?? A moze siostry waszych chłopaków to wasze przyjaciółki??? jestem ciekawa opinii?

Gość iziizi22
jest tam ktoś??

Siosrta mojego chłopaka ma 18 latek ja 22, nie utrzymujemy blizych kontaktów :) nie mamy wspólych tematów chyba dlatego, ale podobno bardzo mnie lubi....a jak dla mnie to rybka:)

Gość tak tak tak ...
ja z dziewczyna moje brata od poczatkuzawsze obzre sie dogadywalam teraz jest moja bratowa ma 21 latek ... mala roznica wieku miedzy nami a znowu drugiego mojego barta dziewczyna to jednak nie to gadalysmy ale zeby jakies imprezki czy cos to nie ... bardzo malo no a z moja bratowa to swirujemy razem ...:) gdy brat wyjechal zagranice mieszklam u niej przez pewnien czas .. rozmowy ...winko .... ..zakupy wszytko bardzo dobrze no ale znam duzo takich przypadkow jak ty ze nie umieja sie dogadac strzel ja pałe na odmulenie ;)

własnie zawsze natrafiam na facetów co maja tylko braci nieraz sobie myslałam...jak to jest trafić na fajowa siostre faceta, z która mozna poimprezowac, pogaworzyć.....ale nie dane mi to :)

A siostra mojego chłopaka to mała szmata... Ma 17 lat, sądzi, ze pozjadała wszystkie rozumy świata... Pyskuje do rodziców, jest milutka tylko jak coś chce, jak to juz dostanie, straszna franca.. :O:O Jak sobie coś umyśli, wyprowadza sie do swojego chłopaka, wraca po m-cu, jakby nigdy nic... Jej życiowe motto : \"Najważniejsze że jestem sobą\" i robi taka gówniara co jej się podoba... Matka mojego chłopaka na środkach uspakająjących leci... Podsumowując, mała, infantylna szmata, zadufana egoistka, która nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa.. KONIEC

A mój facet nie ma siostry. Niestety ma za to brata który jest jełopem i maminsynkiem jakich malo, do tego uważa że każdy powinien wokół niego skakać i mu usługiwać a jego mamusia tylko go jeszcze w tym utwierdza:o Ale jak widzę zawsze mogłam gorzej trafić...

u mnie jest tak ze ja mam lat 18 a ona 23 i mam z nia bardzo dobry kontakt jezeli juz wyrosnie z jakis ubran daje mi je i wogóle.Takiego kontaktu jak z nia to nawet nie mam z moja siostra.

Gość mój brattt
ma fajną dziewuszkę, możemy razem poszaleć, a mój facet ma tylko braci i to dużo starszych, nie ma z nimi żadnych wspólnych tematów, szkoda, że nie ma siostry

mój mąż ma 2 starsze siostry, jedna jest starsza ode mnie o 10 lat (ja mam 26) i mamy słaby kontakt ale jak potrzebuje pomocy lub trzeba doprowadzic męża do porządku to zawsze mogę na nią liczyć, zawsze pomoze i jest ciepła, drugasiostar starsza ode mnie o 5 lat, to niezły diabełek ;), mam z nia dobry kontakt i zawsze mozemy pogadac czy napić sie pifka :D

Gość Nie lubiejej
nIe znosze siotry mojego meza. Sadzi si na Kogos..a to zwykla prosta kobieta. Nie mam z nia plaszczyzny pozrozumienia.