Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudne

Oglądaliście kononowicza u Najsztuba

Polecane posty

Gość alfghj
szkoda mi tego czlowieka........

Gość leonorcia
hahaha ale polewka :D

Gość kosztelotka
dlaczego ci szkoda?

widzialam wczoraj, okropienstwo,najlepszy z tego wszystkiego byl krzysiu i jego sweterek , bo redaktorki to sie nie popisaly, nie wazne ze krzys jest infantylny i se powinien z kubusiem i prosiaczkiem raczej wybory robic, ale tak publicznie czlowieka ponizac, swinstwo, a klub wyborczy kompletny obciach, wystawili czlowieka na posmiewisko LUDU i jeszcze nie wierzyli, ze wygra, taka maja wymowke,DURNIE!!!!!!!!!! szkoda slow, redaktorki, krwiopijcy!!!!!!!!!!!!!

Gość koleś taki
ciekawe czy ten dupek kiedyś zrozumie że jest kolejnym burakiem IV RP.Idiota do kwadratu.

Gość logiczny facet
zadajcie sobie szczere pytanie dlaczego taki człowiek ma szasne na sukces? prawda zaboli : NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ !!! zjawisko..... szczerze sam bym poszedł i na niego głosował, mam dośc ukłądów układzików i kolesi...... oto Polska tu mieszkam

Gość koleś taki
będzie dobrym prezydentem RP - czemu nie !!! Był elektryk to może być kierowca -mechanik. Polska i tak będzie dziadowskim krajem zawsze to chociaż pośmiać się będzie z czego.

e tam !!!co to ma za znaczenie jakie durnie u gory!!!!!!nam i tak sie nie zmieni!!!!!!!szkoda tylko ze obciach na swiecie, przez takie chore pomysly!!!!

Gość Menda Społeczna
.x@x.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx /> \" style=\"font-size:1250%; color:black; font-style:italic; text-decoration:none; background-image: url(//www.rlp.homo.at/hug/hug1.jpg); background-repeat: no-repeat\">

Gość do malolepszej
ominelo Cie ostatnie 16 lat transformacji systemowej? zmieni Ci sie jak sama sobie zmienisz, nikt za Ciebie niczego zmieniac w Twoim zyciu nie bedzie. gwarantuje ze jak to sobie uswiadomisz to bedzie Ci lepiej w zyciu.

hm....nie licze na nikogo,Zapewniam cie!!!!!!!!! juz sobie zmienilam,na lepiej oczywiscie, ale niestety sa ludzie, ktorzy zwyczajnie nie maja mozliwosci,sa bezradni i zdychaja z glodu niestety, a od tych oszolomow zalezy czy beda mieli co do gara wrzucic....nie zyja tu sami ludzie co maja wlasna inicjatywe....

Gość do malolepszej
co Ty wygadujesz? sa ludzie ktorym nie chcialo sie uczyc, woleli inne zajecia, potem sie okazalo ze dla ledwo co umiejacych czytac nie ma pracy, to plodza dzieci i czekaja na zbawienie, czesto nawet jak im sie da prace, to nie chca jej podjac "bo za malo platna":) kumasz takiego goscia co zalozyl Polska Partie Bezrobotnych, facet po zawodowce, zero umiejetnosci przydatnych teraz, nawet sie nie postaral nauczyc ukladac kafelki:) twierdzi ze cytuje "do pracy pojdzie jak mu dadza minimum 2,5tys netto, bo on ma rodzine, dzieci". kumasz? woli byc na bezrobociu niz robic za 1tys zl:) czy wiesz skad sie bierze ta "pomoc" o ktorej mowisz? ja musze napierdalac codziennie 8h, zeby ten typ siedzial w domu, popijal i plodzil dzieci!

daj luz!!!!!!!!okaz troche zrozumienia dla rodzin tych zer i ich dzieciakow, zgadzam sie,ze to nieroby i lenie, bo robote kto chce to znajdzie!!!!!!zazdroszce ci tych osmiu godzin, bo ja siedze w robocie 12, ale nikt mi nie kaze,chce, pracuje,ale dzieciakow szkoda!!!!!!!!!

poza tym chodzi o to zeby te wypierdki u gory nie utrudnialy, bo co czlowiek sie nameczy zeby wykombinowac cos rozsadnego, to kloda pod nogi....system jest do niczego, a u gory tylko pyskowka i nic konkretnego, a tu by sie chcialo zyc jakos normalniej bez schodow

Gość załamka totalna juz
w jaki sposób go ponizyły?jakie pytania zadawali i w jaki sposób , jak docinały?

Gość mykmyk
pytania na poziomie szkoly podstwowej czeczetkowicz - bardziej niedorozwiniety od kononowicza a ten historyk - wzrok zabójcy posmiewisko z czlowieka zrobiili

Gość nie poniżali go w żaden sposób
redaktorzy tylko zadawali pytania w taki sposób, żeby ten mógł zrozumieć o co pytają. Kononowicz sprawia wrażenie człowieka lekko uposledzonego.

Gość też mi się tak wydaje

Gość też mi się tak wydaje
że redaktorzy go nie poniżali, ale najbardziej ośmieszyli się te dwa przydupasy: czeczetkiewicz i ten drugi. konowały jedne

Gość co za brednieeee
jaks paranoja z ta woda w sklepie kosztuje moze z 9 zeta

najlepsze jest to, że w niedawnych czasach, podobny do kononowicza był .. kto ?? jędrek l. a teraz wielki pan, od ktorego wszystko zależy. sad but true

żal gościa, zamiast mu wyperswadować wypromowali na pośmiewisko chyba. Rzeczywiście sprawia wrażenie osoby niepełnosprawnej umysłowo. W programie była mowa, że już przed wyborami był obiektem kpin w swoim środowisku.... Wg mnie biedny, bo prawdopodobnie chory człowiek.

ale to prawda, że nie ma na kogo żywcem głosować, ludzie głosują bo już tam kogoś znają, kojarzą, bez znaczenia że ten ktoś jest w swoich działaniach do d..... jak widzę jacy ludzie idą do lokalnej polityki samorządowej to mam dość:(:(nie wszyscy oczywiście, ale są i tacy co egoizmem i prywatą aż cuchną, niczego społecznie nie robią,a narodowi chcą \"służyć\":/

wybory wyborami jakos nie wiezre że moze sie cos zmienić w naszym kraju.zawsze znajda się ludzie dbajacy o swój wlasny interes a nie interes państwa. a pisanie o kims ze nie chciało mu sie uczyc i dlatego klepie biede jest nie na miejscu. bo co maja p;owiedziec ludzie mieszkajacy w miejscowosciach gdzie nie ma pracy poprostu i pracuja tam gdzie sie załapali. pracuja uczciwie po 12 godzin i dostaja 600 pln na reke. wszyscy nie moga wyjechac za granice czy do duzych miast. prosze Was rozrózniajcie troche bo wsadzacie ludzi którzy kombinuja którym dynda kto im da, byle dał forse za darmoche do jednego worka z ludzmi pracujacymi uczciwie np w słuzbie zdrowia ( nie pisze o lekarzach tylko o pracownikach niższego szczebla- moja mama przepracowała 30 lat i przez ostatnie kilka lat dostawała 600 pln będąc sekretarka medyczną, pracowała ciężko). to że komus brakuje na chleb nie jest wina tego że źle pracuje tylko jest wynagradzany niewspólmiernie do nakładu pracy. pisze o tym bo zauważyłam kilka wyjśc w ta strone we wcześniejszych postach.

głowonóg, czy tu będzie kiedyś normalnie ???????chyba trzeba wiać stąd w poszukiwaniu normalności, obserwuję z bliska codziennie politykę w mikroskali i można się załamać