Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika20

Prosze o pomoc w wypelnieniu ankiety

Polecane posty

Jestem studentka i przeprowadzam ankiete, ktora ma na celu poznanie opini na temat homoseksualizmu. Prosze 10 kobiet w wieku 25-30 lat o wypelnienie ankiety. z gory uprzejmie dziekuje! :) 1. Czy uwaza Pani, ze homoseksualizm to: a) jedna z wielu normalnych form aktywnosci seksualnych i preferencji b) choroba c) nieszkodliwe odchylenie od normy d)grozna dewiacja seksualna 2. Czy uwaza Pani, ze latwo rozpoznac homoseksualiste na ulicy a)tak b)nie c)nie wiem 3.Co Pani zdaniem wyroznia homoseksualiste z tlumu 1. kobiete a) styl ubierania b) \"styl bycia\" i wypowiadania sie c) makijaz i fryzura d) nic 2. mezczyzne a) styl ubierania b) \"styl bycia\" i wypowiadania sie c) makijaz i fryzura d) nic 4.Wsrod jakich branz Pani zdaniem najczesciej mozna spotkac homoseksualistow (prosze podac jedna lub dwie odpowiedzi) a) b) 5. Czy Pani zdaniem polskie prawo powinno zezwalac na zawieranie formalnych zwiazkow przez homoseksualistow? a) tak b) nie c) nie wiem 6. Czy Pani zdaniem polskie prawo powinno zezwalac na adopcje dzieci przez homoseksualistow? a) tak b) nie c) nie wiem 7. Jak Pani zdaniem spoleczenstwo polskie powinno reagowac na zjawisko homoseksualizmu? a) zaakceptowac b) zwalczac c) ignorowac d) nie wiem 8.Jaki jest Pani stosunek do marszow rownosci? a) pozytywny b) negatywny c) obojetny 9. Czy uwaza Pani, ze marsze rownosci powinny odbywac sie w Polsce? a) tak b) nie c) nie wiem 10. Czy uwaza Pani, ze wiekszosc osob chorujacych na AIDS to homoseksualisci? a) tak b) nie c) nie wiem 11. Czy zna Pani jakiegos homoseksualiste? a) tak b) nie c) nie wiem 12. Jaka bylaby Pani reakcja na wiadomosc, ze Pani dziecko jest homoseksualista? a) zerwanie kontaktow b) zrozumienie i akceptacja c) proba namowienia do zmiany postawy d) smutek i rozczarowanie e) inna (jaka?) 13. Czy uwaza Pani, ze homoseksualizm stwarza zagrozenie dla podstawowej komorki spolecznej jaka jest rodzina? a) tak b) nie c) nie wiem I na koniec czy moglabym prosic o podanie pewnych informacji dotyczacych Pani danych personalnych 1.Jaki jest Pani stan cywilny 2.Czy ma Pani dzieci? Jesli tak, to ile i jakiej plci? 3. Jakie jest Pani wyksztalcenie? 4. Jakie jest Panie wyznanie religijne Bardzo dziekuje za udzielenie odpowiedzi

Gość a_ja_Ci_pomoge
1c 2b 3.1d 3.2b 4a fryzjerstwo 5b 6b 7c 8c 9c 10a 11c 12d 13a panna brak srednie katolicyzm

Gość moje odpowiedzi
1.a 2.b 3. 1-d 2-d 4. artyści-aktorzy, piosenkarze 5.a 6.c 7.a 8.a 9.a 10.b 11.a 12.b 13.b panna nie mam dzieci wyższe niewierząca

Gość ja ..................
oto moje odpowiedzi: 1 a 2 b 3 -1 - b 3 -2- b 4 artyści 5 b 6 b 7 a 8 c 9 b 10 a 11 a 12 d 13 a meżatka tak - 1 chłopca wyższe katoliczka

Gość to jo tyz
1 a 2 a 3 dla wiekszosci b ale zdarza sie i d (w obu przypadkach) 4 moda, fryzjerstwo 5 a 6 a 7 a 8 a 9 a 10 b 11 a 12 a+e wsparcie 13 b 14 1 panna 2 nie 3 wyzsze 4 bylam wychowana w katolicyzmie ale obecnie jestem nie wierzaca

lat 25 1) a 2) c 3) 1. d 2. d 4) a)moda głównie projektanci b) fryzjerstwo 5. c 6. b 7. c 8. a 9. a 10. b 11. a 12.b 13. c 1. panna 2.nie 3.wyższe 4.katoliczka wierząca niepraktykująca

1. b) 2. b) 3.1. d) 3.2. b) \"styl bycia\" i wypowiadania sie 4. artysci ksieza 5. a) 6. b) 7. a) 8.b) 9. b) 10. c) 11. a) 12. b) 13. b) 1.panna 2.nie 3. wyzsze 4. rzymsko-katolickie

Gość ddddddddddddd
nie można być wierzącym i niepraktykującym jednocześnie

Gość johanna2
1c 2b 3d, b 4 artystyczna 5b 6b 7c 8c 9b 10b 11b 12b 13b mężątka, 7 m-c ciąży (podobno syn:) wykształcenie wyższe katoliczka

Gość jaktotak*
1. Czy uwaza Pani, ze homoseksualizm to: a) jedna z wielu normalnych form aktywnosci seksualnych i preferencji 2. Czy uwaza Pani, ze latwo rozpoznac homoseksualiste na ulicy b)nie 3.Co Pani zdaniem wyroznia homoseksualiste z tlumu 1. kobiete d) nic 2. mezczyzne d) nic 4.Wsrod jakich branz Pani zdaniem najczesciej mozna spotkac homoseksualistow (prosze podac jedna lub dwie odpowiedzi) fryzjerstwo 5. Czy Pani zdaniem polskie prawo powinno zezwalac na zawieranie formalnych zwiazkow przez homoseksualistow? b) nie 6. Czy Pani zdaniem polskie prawo powinno zezwalac na adopcje dzieci przez homoseksualistow b) nie 7. Jak Pani zdaniem spoleczenstwo polskie powinno reagowac na zjawisko homoseksualizmu? a) zaakceptowac 8.Jaki jest Pani stosunek do marszow rownosci? c) obojetny 9. Czy uwaza Pani, ze marsze rownosci powinny odbywac sie w Polsce? c) nie wiem 10. Czy uwaza Pani, ze wiekszosc osob chorujacych na AIDS to homoseksualisci? b) nie 11. Czy zna Pani jakiegos homoseksualiste? a) tak 12. Jaka bylaby Pani reakcja na wiadomosc, ze Pani dziecko jest homoseksualista? b) zrozumienie i akceptacja 13. Czy uwaza Pani, ze homoseksualizm stwarza zagrozenie dla podstawowej komorki spolecznej jaka jest rodzina? a) tak 1.Jaki jest Pani stan cywilny panna 2.Czy ma Pani dzieci? Jesli tak, to ile i jakiej plci? nie 3. Jakie jest Pani wyksztalcenie? wyższe 4. Jakie jest Panie wyznanie religijne katolicyzm

1. c) nieszkodliwe odchylenie od normy 2. b)nie 3. 1. kobiete d) nic 2. mezczyzne b) \"styl bycia\" i wypowiadania sie 4. a) projektanci mody ;) b) fryzerzy, styliści i artyści 5. c) nie wiem 6. b) nie 7. c) ignorowac 8. c) obojetny 9. c) nie wiem 10. a) tak 11. b) nie 12. d) smutek i rozczarowanie 13. b) nie 1. panna 2. nie 3. prawie wyższe :D :P 4. hmm raczej jestem niewierząca

bardzo dziekuje Wam za odpowiedzi :) czy moge prosic jeszcze jedna pania o wypowiedzenie sie?:)

Gość Ciii....
1a 2c 3db 4fryzjezy,makijazysci, 5a 6a 7a 8c 9a 10b 11a 12b 13b 14 .... a.niezamężna b.nie mam c.średnie d.ateistka.....;)

1. a 2. b 3. kobietę: d mężczyznę: styl ubierania 4. styliści 5. a. 6. a. 7. a. 8. b-negatywny! 9. b. 10. b 11. a 12. b. 13. b stan cywilny panna, nie mam dzieci wyższe wierząca praktykująca.

Gość gfdg
1. c 2. a 3. 1-b 2-b 4. fryzjer, projektant mody, tańczący w balecie 5. b 6. b 7. c 8. b 9. c 10. a (i wg statystyk to prawda) 11. a 12. b 13. c 14. panna, nie, wyższe, niepraktykująca katoliczka

Gość staramaruda
1 A 2 A 3 1B 2ABC 4 fryzjer, stylista 5 A byle bez możliwości adopcji 6 zdecydowanie B 7 A 8 A 9 A 10 B 11 B 12 B 13 B --- 1 rozwódka 2 tak syna 3 wyższe 4 rzymskokatolickie