Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruziaa

Zapraszam mamy roczniaków

Polecane posty

Gość mruziaa

Zapraszam mamy roczniaków :) Mój ma prawie 13 miesięcy ale co tam :) POgadajmy o naszych maluchach :)

Gość spadajjj
j.w.

Gość onnnkakkaaaa
czesc dziewczyny , moj synek ma 16 miesiecy, napiszcie jak sie zachowuja, czy sie lubia bawic i co konkretnie lubią , jak z jedzeniem itp :)

Hej! Moj synek Beniamin ma prawie 13 (06.11.05). Chodzi od 10 miesiaca i wszedzie go pelno!! Ostatnio upodobal sobie wygrzebywanie ziemi z kwiatkow i nie mam juz sily sprzatac. Benio boi sie odkurzycza i jest to tym bardziej utrudnione :o) Z tego tez powodu moje kwiatki gina bo nie moge wlewac nawozu. Beniowi zadna roznica,ze ziemia nie jest do jedzenia i na drugi dzien w pampersie znajduje conieco :( Acha,uwielbia wrzucac wszystko do wanny. Ostatnio wyladowal tam pilot i niestety wanna byla pelna wody. Pozdrawiam wszystkie mamy roczniakow!!! 🖐️ 🌻

Mój jest bardzo ciekawy świata.Zaczął chodzić jak miał prawie 13 miesięcy (bez naszej pomocy) i ma coraz więcej pomysłów.Jest bardzo wesołym dzieckiem-prawie zero łez za to mnustwo śmiechu, bardzo często i głośno piszczy lub krzyczy,lubi się przytulać,jest ufny dla obcego.Bardzo lubi jeśc ale grubaskiem nie jest.Cieszy mnie to że nie mam z nim problebów zywieniowych-deserky,zupy itd zje co sie jemu da.Nie znosi jabłek