Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietna dziewczyna

Pochwa po porodzie...???

Polecane posty

nazwę mniej dyskretnie temat,to może sie ktoś odezwie Mam dość niedyskretne pytanie,jak po naturalnym porodzie zachowała się wasza pochwa? chodzi mi o to czy po porodzie jest szersza,mniej wąska niż przed?czy wróciła do wcześniejszych rozmawiarów, bo słyszałam że często bywa z tym problem.tylko szczerze proszę, to dla mnie dość ważne w przyszłości i chciałabym wiedzieć.bardzo dziękuję za szczere odpowiedzi.

Gość m5
co Ty taka natarczywa jesteś? przecież już założyłaś taki temat...

wiem,ale na tamten nikt nie odpowiadal,to ten mozna wyrzucic,chyba ze wiecej mam sie wpisze.

A jak wiele kobiet odpowie Ci, że pochwa jest szersza to nie zdecydujesz się nigdy urodzić dziecka?? Pytam z ciekawości.

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość pochwica
moja jeszcze ciaśniejsza Też musimy kupić "gluty", żeby było lepiej. Jak się rozrusza to jest ok, ale na początku Jestem ponad rok po porodzie z nacięciem krocza

Gość i tak i nie0102
Do jasnej cholery przestancie juz wypisywac te idiotyzmy o rozciagnietych powach po porodzie o nieudanym pozniejszym sexie i inne duperele. Autorko wejdz sobie w historie kafe i sie naczytaj ile dusza zapragnie :P . Nie chcesz rodzic dziecka to rodz i nie zawracja dupy innym!!!

Gość juroooooooooorr
dziewczyno idz na cesarke po naturalnym jest masakra jesli chodzi o sex