Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłosa*

Dlaczego faceci nie chcą tak często wyrażać uczuć??

Polecane posty

Gość długowłosa*

Czasami mam już tego dość!! Chciałąbym częściej usłyszeć :kocham Cię, tak bardzo mi na Tobie zależy, jesteś dla mnie wszystkim- a słyszę to średnio kilka razy w tygodniu. Tak bardzo bym chciałą,aby mój ukochany zrobił coś spontanicznie,ale to jest rzadkością. Kocham go,ale chcę aby częściej okazywał mi swoje uczucia

Gość Man of Honor
my nie mamy potrzeby takiego wyrażania uczuć .....dlaczego więc mamy się zmuszać ?

Gość daria1
kilka razy w tygodniu? ja bym sie cieszyla gdybi mi facet tak czesto mowil o uczuciach

Gość daria1
Man of honor ale faktycznie nie czujecie tej potrzeby jak mocno kochacie?

Gość długowłosa*
ale my tego potrzebujemy-bynajmniej ja chciałabym to usłyszec częście, być może jest to powodem tego,że w dzieciństwie mało okazywano mi uczucia

Gość Man of Honor
ponieważ słowa nie maja dużego znaczenia liczą się czyny, jeśli facet jest z tobą nie zdradza cię itp to znaczy, że kocha.... poprostu powie raz i starczy...

Gość sdse
bo faceci to zjeby genetyczne w 80%

Gość Man of Honor
wiesz a powiem wam tak dlaczego wy nie okazujecie miłości facetowi w sposób jaki by chciał? dlaczego sama nie przyjdziesz i nie powiesz, że chcesz się kochać ??? dlaczego tego nie robisz pare razy w tygodniu ???

Gość długowłosa*
tylko zastanawia mnie jak bedzie wyglądało wyrażanie uczuć z jego strony za kilka lat-jesteśmy ze sobą dopiero kila miesięcy. Jednak jestem pewna tego,że bardzo się kochamy, ale więcej romantyzmu by nie zaszkodziło

Gość daria1
takim sposobem czujemy niedosyt bo wazne jest by zapewniac nas o tym jak wam zalezy itp my tego potrzebujemy głupi smsik " tesknie za toba" a moze tak ucieszyc

Gość długowłosa*
do Man-> ja mówię bardzo często o tym,abysmy się kochali i w ogóle o wszystkim

Gość długowłosa*
daria1 -> właśnie o taką spontaniczność mi chodzi,takie głupie "tęsknię" w smsie a tak uszczęśliwi

Gość Man of Honor
ale mówie ogólnie :) chcecie by faceci się zmieniali dla was , ale w większośći same nie macie na to ochoty ... chcecie by facet was akceptował takie jakie jesteście..prawda ?? :)

Gość daria1
no wlasnie oni znowu chca sexu jako dowod milosci i kóleczko sie zamyka... to jest tak , ze my uwazamy , iz nam nie wypada , ze pomyslicie , ze estesmy jakies napalone czy jak

Gość sdse
ja dzis czuje sie pokrzywdzona dlatego tak mysle a co do wyrazania uczuc hmmmmmmmmm wole raz na jakis czasu uslyszec szczere kocham cie, niz kilka razy dziennie kocham cie , jestes dla mnie wszystkim itd a rzucane od niechcenia

Gość długowłosa*
no niestety jestem taka ckliwa chociaz określenie romantyczna bardziej do mnie pasuje.

Czesc dziewczyny :) Ja tam jestem takiego zdania jesli ktos mowi słowo \"Kocham Cie\" czesciej niz raz w miesiacu to \"to\" słowo traci swoja wartosc :( wiec nie domagajcie sie od swoich facetow zeby wam to mowili co najmnie raz w tygodniu bo to naprawde jest za czesto :) wiem cos o tym..... Buziaki :*

Gość sdse
no az tak bardzo nie pokrzywdzil jeden zabral mi 5 lat drugi 8 mies trzeci 7 mies a obecny hmmmmmmmmmm jak mnie skrzywdzi to mu jaja wyrwe osobiscie

Gość sdse
tak zrobie, albo posypie siarczanem :D i poleje kwasem solnym o yeah biedactwo nie wie co go moze spotkac

jakoś nie mam z tym problemu dziesiątki razy dziennie wysyłam do ukochanej słowa Kocham Cie , tylez samo otrzymuje i jest cudownie .... mysle ze słowa te uzywane zbyt rzadko poprostu idą w zapomnienie

Gość długowłosa*
ah jak ja bardzo bym tak chciała

Gość sdse
jeb twoje pomysly coraz bardziej mi sie podobaja :) aaa i jeszcze wyrwe mu paznokieć za paznokciem, u stop tez

Gość długowłosa*
dobra,już się nie użalam :) Każdy jest inny,a ja akceptuje go takim jaki jest i bardzo mocno Kocham

Gość długowłosa*
:)