Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielateksowa

jestem uczulona na LATEX, co moge uzywac?

Polecane posty

Gość nielateksowa

czesc, chyba nie moge uzywac prezerwatyw lateksowych poniewaz po 5 minutach stosunku moja mala zaraz mi puchnie i boli pozniej przez 3 dni...zaczelam uzywac prezerwatyw Avanti, ale nie wiem co jest nie tak z nimi czy co, ale one pekaja ....dziwne, nie? juz nie wiem co mam zrobic... pomozcie... biore tabletki, ale nie chce sie kochac bez gumki z moim nowym partnerem...co ja mam robic?

Gość tylko jelita zwierzęce
:classic_cool:

Gość inny rodzaj kondoma
Faktycznie, to każda prezerwatywa podczas ruchów frykcyjnych prącia w pochwie, może powodować otarcie i później ból. Spróbuj nawilżyć prezerwatyę KY, tylko upewnij się czy nie rozpuszcza lateksu/gumy. Rozwiązaniem może być prezerwatywa damska, na czas stosunku włożona do pochwy. Męskie prącie wykonuje ruchy frykcyjne w osłoniętej pochwie nie ocierając żywej tkanki. O tej damskiej preaerwatywie słyszałem, ale nie widziałem. Szukaj a znajdziesz. Chociaż kursuje też powiedzenie, że seks z prezerwatywą to tak jakby lizać cukierka przez szybę. Ale jeśli pracujesz zawodowo, to warto, bo chroni przed chorobami, w tym AIDS

Gość nielateksowa
dobra rada wlasnie ja uzywalam avanti, ale sa one suche, malo nawilzone i pekaja cholernie... inny rodzaj kondoma nie wiem czy powinnam uzywac takie cos, dziwnie to brzmi...moze kiedys wyprobuje w akcie desperacji :) dzieki za rady, i czekam na inne odpowiedzi