Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kehla

POMóżCIE MI WYMYśLIć PREZENT DLA MOJEGO MężA !!!!

Polecane posty

Gość kehla

Niedługo ma urodziny a ja nie wiem co mu kupić. To zwykły facet 31 lat. Nie ma żadnych zainteresować. Cały dzień pracuje fizycznie. Wody perfumowane ma, dezodorany ma. Płyty z muzyką woli sam sobie kupować. Ubrań też ma i to całkiem zwyczajne. Zresztą sama mu kupuje. Już nie wiem sama co wymyślić kolejny raz. Pomóżcie...

Gość tak sobie..
a moze maszynke do golenia philips -ostatnio reklamowali

Gość kehla
dostał maszynkę Braun w zeszłym roku.

Gość tak sobie..
moze ladna pizame!krawat?

kup mu ksiazke, np. teraz wyszla kolejna Lisa pt. Polska, glupcze. Mozna z przymruzeniem oka spojrzec na wydarzenia polityczne :) krotkie rozdzialiki wiec szybko sie czyta :) pozdrawiam

Gość kehla
Jesteście super, ale w piżamie nie śpi, krawatów nie nosi, książkę raz mu kupiłam dwa lata temu i do tej pory na nią nie spojrzał. Dlatego właśnie założyłam ten temat bo już kurczę sił na niego nie mam. A chciałabym kupić mu coś na prezent bo dobry z niego mąż i tatuś.

Gość kehla
Do fgfdg: Masz rację, kubeczków i podusi już ma wiele. Mój Marcin to nie zbyt wymagający człowiek dlatego tak trudno już mi wymyślać dla niego prezenty.

no to klops :D moj maz na szczescie ksiazki kupuje i czyta hurtowo :D mysle co by wam jeszcze doradzic...hmm... czyms sie musza interesowac, pomyslcie chwilke. moze na ryby jezdza? czy cos w tym stylu?

Gość kehla
Lubi majsterkować. Ale komplet narzędzi też już mu kupiłam.

Mój też ma niedługo urodziny (troszkę starszy) i ja też nie mam pomysłu na prezent. Jego pasją jest wedkarstwo i komputer, ale ja się nie bardzo znam na takich gadżeteach, a poza tym on ma ich tak wiele, że trudno byłoby znaleźć coś nowego, niebanalnego. Chyba więc kupię cos z ubrania, bo jak ja o to nie zadbam to on sam z siebie na takie zakupy nie pójdzie.

Gość kehla
Książką to ja bym żadną nie pogardziła, też lubię czytać. Ale nie on. Jedyne co czyta to program TV. Na ryby jeździ, ale cały ten sprzęt kupuje mu zawsze mój tata, razem się w to bawią.

a moze skrzynke na narzedzia. albo pojdz do sklepu z narzedziami i niech ci cos tam doradza dla faceta z takimi zainteresowaniami.

Gość kehla
Wiesz co fgfdg to odbry pomysł z tymi kalesonami. Mój też pracuje 10 godzin na dworzu i ma tylko jedne, więc na pewno mu kupię, ale tylko jako dodatek, bo to w końcu tylko kalesony. Dodatek do tego właściwego prezentu TYLKO JAKIEGO??

no to podpytaj tate co by mu kupic. moj tata tez jest wedkarzem. sama mu kupilam wage wedkarska zeby mogl wazyc rybki czy osiagnely wage aby moc je zabrac czy trzeba wrzucic do wody rybke.

Gość kehla
I widzicie chłop kochany, a jak trzeba mu coś kupić na prezent to go wtedy tak nie cierpię. A jak go podpytuję to mówi, że on nic mi nie powie, bo woli niespodzianki. I tak jest na każde urodziny, imieniny, święta i rocznicę ślubu.

Gość moze jakies fajne
gatki??

Gość kehla
W dzisiejszych czasach nie stać mnie na perfumy za 300 zł czy złoty zegarek, więc chyba zostanę przy banalnych prezentach i kupię mu te kalesony (będzie praktycznie), dziwne fajne gatki (będzie śmiesznie) i podoba mi się pomysł z wagą na rybki (bo nie ma). Cieszę się, że mi pomagacie. A romantyczny prezent dam mu sama, jak dzieci już pójdą spać.

Gość kin
moj - w prawdzie jeszcze nie maz, ale mieszkamy razem - narzeczony, w podobnym wieku, zainteresowania: komputer, muzyka i cala masa innych powaznych rzeczy, najbardziej sie ucieszyl, gdy dostal ode mnie zdalnie sterowany samochod. mezczyzni kochaja zabawki!!!! http://www.winterschur.de/?383

jesli twoj maz pracuje na gieldzie to pewnie interesuje sie motoryzacja. moze w takim razie jakis album motoryzacyjny albo cos takiego. albo portfel zeby mial gdzie pieniazki trzymac. no nie wiem co jeszcze. musialabys powiedziec czym sie interesuje. moze lubi slodkosci? albo kawe? albo jakas dobra wodke? moze whisky?

Gość kehla
Kiedyś kupiłam mężowi w sklepie z akoholami takie małe buteleczki różnych alkoholi. Bardzo się ucieszył, miał taką małą swoją kolekcję a mnie to nie dużo wyniosło.

a moze jak ucieszyl sie z kalesonow to ucieszy sie z termosu skoro caly dzien na swiezym powietrzu a zima idzie. malo romantyczne ale kalesony tez zbyt romantyczne nie sa. albo piersiowke :D:D:D

Gość kehla
Termos dobra rzecz, ale on ma. Piersiówka też dobra rzecz, ale każdy wie co należy w niej trzymać, a mój jeździ do pracy samochodem. Dla tych co palą papierosy można kupić ładny komplet papierośica i zapalniczką, ale mój nie pali. Kupiłam taki prezent tacie i używa.

Gość kehla
Bo z nas fajne babki są. Gdybyśmy o naszych misiach nie myślały to by nas tu nie było. No i jak nas na rękach nie nosić?

ciesze sie, ze wam pomoglam. ja mam jakas dobra reke to wymyslania prezentow. moze dlatego, ze uwielbiam je dostawac i ubostwiam je dawac. jak bedziesz juz ten termosik miala to wstap do sklepu z herbatkami i kawami na wage i cos tam smakowitego wybierz ;) pozdrawiam ja kupuje mezowi jakas ksiazke na gwiazdke :D:D:D

Gość służę Wam pomocą
:) Ja ostatnio kupilam mojemu mężowi na urodzinki: zestaw: pióro i długopis, ucieszyl sie bardzo :) Na swieta planuje koszule+krawat w modnym kolorze....Propozycja prezentów: perfumy lub woda po goleniu, zestaw do golenia(pianka+kramik) jakas fajna bielizna, książka, cieply szalik i rekawiczki, jaksa fajna plyta z ulubiona muzyka, zabawy kufel do piwa...Jak cos jeszcze wymysle dam znac ;) Pozdrawiam serdecznie....:)

mozesz do srodka wlozyc liscik i jak niczego nie swiadomy zechce sobie przygotowac termos to znajdzie niespodzianke :) ja jak kupuje mezowi ksiazke to otwieram ja gdzies w srodku i wkladam liscik. potem siedzi sobie i czyta i nagle cos odkrywa :) i jest mu strasznie milo, ze pamietam o takich drobnostkach :) cale zycie trzeba zwracac uwage na drobiazgi bo to chyba te drobne sprawy stanowia kwintesencje zycia ;)