Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa..

są andrzejki..mimo ze mam faceta siedzę sama

Polecane posty

Gość smutnaaaa..

jak wyzej mielismy jeszcze wczoraj tyyyle planów...chyba z 5 mozliwosci..ale wyszło tak ze jestesmy osobno...mieszkamy ze soba... on teraz chyba siedzi z jakims kolega,nawet do konca nie wiem gdzie,a ja sama przy kompie ..i piję piwsko i mam dosc tego wszystkiego.. CZY KTOS TEZ TAK JAK JA JEST W ZWIAZKU A DZIS W ANDRZEJKI siedzi SAM???

Gość smutnaaaa..
no tak ale jak ktos w tygodniu pracuje(czytaj mój facet)to obchodzi je w tę sobotę tj dzis :o

po pierwsze to z jakiego kalendarza czytasz, a drugie - siedź na dupie bo żałoba :P

Gość perfumy MEL MERIO
w srode andrzejki?? ciekawe od kiedy?? andrzejki sa 30 listopada czyli wypada to w czwartek

u mnie wiekszosc imprez odwolana bo jest załoba jak juz jest impreza to takie ceny ze szkoda gadac i dlatego siedze w domu

Gość smutnaaaa..
no proszę Was...w nast sobote nie ma juz przypadkiem postu?nie znam sie na tym jakos szczególnie :o ale tak czy siak andrzejki mielismy obchodzic dzis :( wiem ze jesy załoba ale to nie miały byc jakies imprezy z potancówkami włacznie...tylko jakies towarzyskie posiadówki... a Wy balujecie w następna sobote dopiero???

Gość smutnaaaa..
czyli jesszcze za tydzien mozna balowac>???:) ps faceta jeszcze nie ma..dzwonic czy nie???

Gość smutnaaaa..
czyli jesszcze za tydzien mozna balowac>???:) ps faceta jeszcze nie ma..dzwonic czy nie???

Gość smutnaaaa..