Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinuś*

Czy można kąpać sie i chodzić na solarium z kolczykiem w pępku???

Polecane posty

Gość Ewelinuś*

Siemaneczko:*:*:*Laseczki:*:* Czy można chodzić na basen lub do solarium z kolczykiem w pepku ?? ;> :):) Qurde odpowiedzcie mi bo nie wiem czy iść czy nie.. "to jest dopiero pytanie" POZDRU$KI:*:*:*:*

Gość korneliasssssss
dziecko Ty ewź sie za ksiazki a nie zakładasz co 5 min nowy topik!!!!!! rodzice ci internet wczoraj podłączyli????!!!!!!!!!!!!! jestes pusta jak nie wiem co!!!

Gość mondra laseczka
ja myślem ze jak ma się kolczyk w pempku to nie powinno się kompać wogle. Nawet niepowinnaś brać prysznica, co nie. O solarce zapomnij, bo kolczyk ci się nagżeje i roztopi ci skure, co nie. Ale jak wyciongniesz go to jak ci woda wleci w dzióre to terz nie dobże. Mósisz kupić sobie jakieś dobre perfumy, co nie. kóp sobie lepiej jakieś podruby, bo one terz dbrze pachnom a som tańsze wienc bendziesz mogła kópowac sobie czensciej, co nie. no i wtedy jak sie popsikasz to nie bendziesz jóż miała problemu z myciem. posssdrafiam

Gość Ewelinuś*
śluchaj korneliaa to nie ja zakladam toppiki tylko ktoś sie za mnie podaje!! a pusta to chyba sama jestes :) i nie życze sobie takich tekstow sorry!!! :P

Gość prima k.urwa sort
Zajebiste mondra. Dobrze prawisz. 🖐️