Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omenka

KOMPUTEROWCY . Gdzie znajdę informację w komputerze

Polecane posty

Gość omenka

na jakie strony internetowe wchodzi mój syn (jak tam się dostać ) bo nie bardzo się znam na komputerze.oprucz ,,historii ,,

Gość oprÓcz
gwoli ścisłości:)

Gość omenka
?????????????

Gość juuupik
podnoszę,bo mnie to też interesuje

Gość Nie pomorzemy Ci
szpiegować syna WAL SIĘ

Gość pomożemy
jak już:)

Gość omenka
mój syn ma 12 lat

Gość pomożemy
Właśnie, zaisntaluj beniamina, możesz tam zablokować niechciane strony, np erotyczne czy inne.

Gość zostaw chlopaka
w spokoju. Daj spokoj, miej do niego zaufanie. A jak sobie pooglada gole baby to nic mu sie zlego nie stanie 🖐️

Gość pomocyyyyyyyyyy
czy moge prosic o pomoc? ktos mi sie wlamal na gg a ja nie pamietam hasla do serwera i nei moge sie pol;aczyc. mam jakis program ktory odkodowal to haslo ale najwidoczniej ktos mi je zmienil bo jak wstukuje to haslo to nie laczy tylko komunikat ze zle haslo. jest moze jakis program ktory odkoduje pod jakim adresem zakladalam gg? znaczy jaki adres maila bo mam kilkadziesiat i polowy juz nie pamietam a to bardzoi wazne dla mnie by dostac sie na to gg bo czeka na mnie wazna wiadomosc i jedyny sposob na kontakt z wazna oisoba bo mam tylko jej nr gg wlasnie w tym nieuchwytnym gg.. pomoze ktos?

Gość pomożemy
Chyba pomyliłaś topiki...:O

Gość pomocyyyyyyyyyy
a co to ma do rzeczy czy pomozecie mi tu czy gdzie indziej?

Gość INWIGILACJA
meza tez szpiegujesz? co robi, gdzie chodzi, z kim sie spotyka?

Gość *Elutek*
To jest dziecko, nie macie dzieci więc się nie odzywajcie. A w sieci nie tylko gołe baby można znaleźć, też sfilmowane gwałty, morderstwa, zoofilie i inne syfy.

Gość INWIGILACJA
A kto by chcial ogladac gwalty i temu podoobne? Jak dobrze go wychowalas, to spij spokojnie.

Gość aswaseqw
pomocyyyyyyyyyy czy moge prosic o pomoc? ktos mi sie wlamal na gg a ja nie pamietam hasla do serwera i nei moge sie pol;aczyc. mam jakis program ktory odkodowal to haslo ale najwidoczniej ktos mi je zmienil bo jak wstukuje to haslo to nie laczy tylko komunikat ze zle haslo. jest moze jakis program ktory odkoduje pod jakim adresem zakladalam gg? znaczy jaki adres maila bo mam kilkadziesiat i polowy juz nie pamietam a to bardzoi wazne dla mnie by dostac sie na to gg bo czeka na mnie wazna wiadomosc i jedyny sposob na kontakt z wazna oisoba bo mam tylko jej nr gg wlasnie w tym nieuchwytnym gg.. pomoze ktos? ty się zastanów co gdzie piszesz!!! kłamstwo ma zawsze krótkie nogi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3357409

Gość pomożemy
No dobra, ale podany jest program do blokowania niechcianych stron. dwunastolatek nie powinien oglądać syfu w necie i tyle. toż to dzieciak jeszcze.

Gość cdecfefe
Inwigilacja, krótkowzroczny matole - nie natknąłeś się kiedyś na stronę której nie miałeś zamiaru oglądać? Dziękuje za uwage i spierdalaj bo działas mi na nerwy cepie.

Gość pomocyyyyyyyyyy
17:54 aswaseqw pomocyyyyyyyyyy czy moge prosic o pomoc? ktos mi sie wlamal na gg a ja nie pamietam hasla do serwera i nei moge sie pol;aczyc. mam jakis program ktory odkodowal to haslo ale najwidoczniej ktos mi je zmienil bo jak wstukuje to haslo to nie laczy tylko komunikat ze zle haslo. jest moze jakis program ktory odkoduje pod jakim adresem zakladalam gg? znaczy jaki adres maila bo mam kilkadziesiat i polowy juz nie pamietam a to bardzoi wazne dla mnie by dostac sie na to gg bo czeka na mnie wazna wiadomosc i jedyny sposob na kontakt z wazna oisoba bo mam tylko jej nr gg wlasnie w tym nieuchwytnym gg.. pomoze ktos? ty się zastanów co gdzie piszesz!!! kłamstwo ma zawsze krótkie nogi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3357409 przeciez tam tez wkleilam to samo. nie klamie, rozmawialam z bratem i okazalo sie ze nie zalozyl mi gg na swoje konto tylko na ktorys z moich adresow ale nie pamieta ktory. a haslo zawiodlo i chcialabym przypomniec ktora to poczta..

Gość INWIGILACJA
"Inwigilacja, krótkowzroczny matole - nie natknąłeś się kiedyś na stronę której nie miałeś zamiaru oglądać? Dziękuje za uwage i spierdalaj bo działas mi na nerwy cepie." Wypowiedz godna gimnazjalistki. Moze tez zainstaluj ten program dla siebie? Za duzo naogladalas sie morderstw i gwaltow i ci mozg wypaczylo.