Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przetlumaczcie mi ten sen

SEN SEKS Z NIEZNAJOMYM

Polecane posty

Umie ktoś zinterpretować ten sen: Bylam na sali....jakby w dekadzie lat 70'tych ( mimo ze urodzilam sie sama na poczatku lat 80') Bylo duzo facetow i mnostwo babek...i zabawa polegajaca na tym, kto kogo poprosi..ale nie do tanca...do seksu. I wszyscy racem w jakiejs wielkiej niczyk kinowej sali w parach uprawiali seks. Poprosil mnie cudnie zbudowany facet. W snie zdawlam sobie sprawe ze ujestem z kims ( z tym kim w realu) a jednak zgodzilam sie...i bylo super. Wczedl we mnie od tylu, bylo mimo, ale jednak czulam sie juz w tym snie jak jakas prostytutka...i po obudzeniu sie brzydze sie troszke soba z tego snu...

Gość kapitalna ja
to są ukryte pragnienia ;p

Czyby...ale na jawie ja nie mam takich pragnien, moj mezczyzna mnie zaspokaja calkowicie....

Gość podniecilem sie
Zeby go przeanalizowac dokladnie potrzebuje wiecej informacji na temat stosunku w tym snie , ty go tutaj opisz a ja pojde po papierowe reczniczki a potem zrobie analize :)

Gość analiza snu
ruchac ci sie chce :classic_cool:

fajny sen, zazdroszczę a brzydzić się sobą nie masz co bo sny tylko odzwierciedlają nasze życie wewnętrzne, w tym potrzeby seksualne - tzn że wogóle je masz a już partner z treści snu może być dowolny, zależny od innych doświadczeń, to że obejrzałaś np film który ci podziałał na wyobraźnię...