Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halloooooo

ubrania dla ciezarnych sa bardzo drogie ?

Polecane posty

Gość halloooooo

z tego co zauwazyłam to zwykłe spodnie kosztuja ponad 100 zł a rybaczki ponad 150...ludzie swiat oszalał. przeciez to 3 razy drzej niz zwykłe rzeczy

Gość ale zawsze
muszą zużyć więcej materiału :)

zobacz na allegro, mozna kupic nowe ciuszki z next czy h&M maternity w dobrych cenach no albo odkupic uzywane za grosze. powodzenia w szpoukiwaniach

Gość eemmaa
"ale zawsze" nie przesadzaj z tą ilością materiału! Znam ludzi, którzy na codzień są kilka razy grubsi, niż kobiety w ciąży i nie płacą tyle za ciuchy. Po prostu ubrania ciążowe są kupowane zdecydowanie rzadziej niż inne i producenci muszą na nich zarobić :(

Gość pozdroweczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam maly brzuszek i tylko 3 bluzeczki sobie kupilam a tak to saie mieszcze w normalne ciuchy. zaczelam 8 miesiac :-)

Gość maliszenka
JA KUPIŁAM NA ALLEGRO SPODNIE ZA 25 ZŁ.

Gość przejdzie
A ja jak byłam w ciązy, to kupiłam jedne dobre i drogie spodnie, ale zamiast kilku bluzeczek, kupiłam w ciuchalandzie za 5-7 zł parę sztuk i było "trendy" ;) :D

Gość bulabula
A ja płace za spodnie od 40 do 60 zł.NOWE.Za bluzki od 25 do 47 zł.Też nowe.Wystarczy poszukać dobrze.

Gość eva __
jakie 3 razy drożej ???? 100 zł za spodnie ciązowe to jest 3 razy drożej niż za zwykłe ???? Jest takie powiedznie ...tanie znaczy drogie

Gość eva __
zdecydowanie lepiej kupic coś porządnego a nie całą mase tanich szmat.

Gość bulabula
Skad ty znasz takie powiedzenia?A to jest prawda ,że ciążowe ubrania są kilka razy droższe.W sklepie 160 za spodnie(i żadna tam super firma) a na rynku zwykłe 60 zł.

Gość eva __
Ja kupiłam w C&A spodnie ciązowe za 99 zł, a za zwykłe spodnie przed ciążą nie przypominam sobie żebym zaplaciła mniej niz 120 zł. Kazdy kupuje na miare swoich mozliwosci i gustu, ale stwierdzenie ze rzeczy ciązowe sa kilka razy droższe niz zwykłe to lekka przesada.

Gość bulabula
To widocznie chodziłaś przez całą ciąże tylko w jednej parze.A jakie to super firmowe spodnie kupisz za 120 zł.Ani lee,ani wrangler ani podobnie markowa firma nie ma spodni w tak niskich cenach.A za zwykłe spodnie za 120 zł to moge sobie kupic 2 pary za 60.Też zwykłych.

Gość eva __
Jakas złosliwosc przez ciebie przemawia i nie czytasz co piszę. Napisalam minimum 120 zł, oczywisce ze porzadne spodnie jeansowe kosztuje ok 300 zł. Masz rację kupiałm tylko jedna pare spodni ciązowych, któe przydały mi sie i tak pod koniec ciązy. Miesciłam sie w zwykłe biodrówki, a poza tym było ciepło i duzo chodziłam w letnich spodnicach i sukienkach. I życze mnie zlośliwości

Gość bulabula
To ty próbujesz za wszelką cene pokazać ,że spodnie za 60 zł są nic nie warte.Jeżeli chodziłaś w jednej parze spodni ciążowych ta jak możesz się wypowiadać co do ceny tych ubrań skoro ich nie kupowałaś.A to że kupiłaś spodnie za 99 zł to widocznie trafiłaś na przecene.

Gość eva __
Teraz to juz mnie rozsmieszasz. Nie pisze, że cos jest nic nie warte, ale MOIM zdaniem lepiej jest NIE kupować rzeczy najtanszych. Poza tym akurat czesto odwiedzałam sklepy, które mają kolekcje ciązowe i cos niecos udało mi sie zauwazyć. I daruj sobie swoja zlosliwosc bo masz chyba jakis problem :-)

Gość bulabula
Jak Ci nie pasuje to co ja pisze i jakie mam zdanie to poprostu nie odpisuj,nie czytaj i idż odpocznij.

Niestety take sa ceny,a jak ktos chce w ciazy jakos wygladac to tez 130zl na spodnie musi wydac ale mysle ze tak jak tu pisza dziewczyny na allegro kupi sie o wiele taniej,ja kupilam nowe ale potem odsprzedalam kolezance za polowe ceny chociaz moglam je przerobic na normalne

Gość CHYBA SPODNIE ZWYKŁE
w zarze czy h&m kosztują od 120 w zwyż :O gdzie kupuje się tańsze? nie mówie o allegro... bo spodni na oko bym nie kupiła

Ja np mieszkam w łodzi gdzie blisko jest do rynku hurtowego głuchów i tam właśnie jeżdze i kupuje.Zresztą mam koło siebie sklepik z ciążowymi ciuszkami i tam też ceny nie są złe.Spodnie można kupić w cenie nie więkrzej jak 80zł.

Musisz wiedzieć gdzie kupujesz. Ja kupiłam super sukienkę za 30 złotych. Myślę, że to naprawdę okazja. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.