Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawwka

jakie kupujecie prezenty pod choinke??

Polecane posty

Gość kawwka

podsuńcie pomysły mamie- tacie- rodzeństwu- chłopakowi-- komu tam jeszcze--

Gość pokraka
zawsze mam z tym problem. w tym roku też nie wiem, a mam sporo osób do obdarowania: męża mamę tatę siostrę bratanicę - lat 10 bratanicę - lat 13 teściową brata nr 1 brata nr 2 szwagra chyba w tym roku już oszaleję

Gość kawwka
ja już sobie chrzesniaków odpuściłam, bez przesady ,to juz pomału stare konie ja mam tylko dla tesciowej--takie malowane pojemniki kuchenne

Gość kawwka
nic jeszcze nie macie upatrzone??

Gość pogubiona po raz nty..
A ja dla corki chciałabym wode toaletową. Dla siostrzeńca też. A tak to myślę o płycie, książkach, alkocholu, słodyczach, szwajcarskiej czekoladzie......

Gość alkoHol się pisze
głąbie!!!

Gość tutifrutii
mamie: jakiś drobiazg z biżuteri ( srebro, albo złoto ) flakonik pachnacych perfum efektowne albumy na pamiatkowe zdjecia moze jakies kospetyki do SPA zegarek pudelko na bizuterie tacie: T-shirt z zabawnym napisem zestaw manikiuru dla mężczyzny zegarek moze taki zestaw akcesorii porzadnych do golenia wizytownik z metalu szal do plaszcza praktyczny markowy dlugopis lub pióro może termos na wypady np. wedkarsie albo szachy

Gość tutifrutii
Dla tesiowej : bizuteria broszka albo wisiorek eleganckie rekawiczki moze zamszowe moze broszke z takniny poduszka z suszonymi kwiatami lusterko drobiazg do torebki komplet akcesorów do makijazu elegancka torebka moze koronkowaporcelanowe filizanki

Gość tutifrutii
prezent dla dziewczynek ( nastolatek ) moze te zestawy Rexona for Teens sa teraz jakies z nausznikami albo z torebkami. moze jakies zestawy do paznokci dziewczynki lubia sie bawic w te ozdupki na paznokcie albo komplety czapka +szalik teraz sa takie ladne Dla chlopaka to moze cos z perfum : Puma Create espirt horizon

te zestawy z Rexony sa bardzo fajne,dzisiaj moja mama kupila je na Mikolaja dla moich kuzynek:) i wiem comamie na Gwiazdke kupie:) ksiazke Magda M i kalandarz z moim i brata zdjeciem :)

Gość yyyyy co to jest
omg :O co to są ozdupki? takie dupki z oz

Gość tutifrutii
tak takie dupki z oz :)

Gość PCT
ozdupki hahahahahahaha :D:D

Gość tutifrutii
przynajmniej rozsmieszylam tymi ozdupkami :) chodzilo mi o ozdoby na paznokcie

Gość mam pomysla
radzewejśc na obrazy i kolekcje wazonów .ogólnie na artykuły dekoracyjne.

ja polecam swoj sklep :) ponad 100 najpiękniejszych perfum damskich i męskich na kazdą kieszeń :) http://tanieperfumy.eu a dla babci dziadków i bbliskich : wyroby z łuską gryki rewelacyjne na dolegliwości ze strony kręgoslupa ,,, to na allegro :) link w stopce :)