Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yapko

Związek kobiety z bogatego domu i mężczyzny z biednej rodziny

Polecane posty

Gość Yapko

Wprawdzie nie jestem już biedny (zarabiam ponad 2000 na czysto ale przyznam że za czasów liceum czy studiów nie wyjeżdżałem na wakacje i chodziłem w ciuchach z targu. W każdym bądź razie w pracy poznałem dziewczynę której tatuś prezes innej firmy co roku fundował wakacje Włochy Hiszpanie, lekcje angiel w Londynie, itd . Sama chciała się ze mną spotykać jak wiele kobiet(bo przynajmiej dobrze wyglądam) ona pożej przeciętnej. Ale szybkop pojawiły się pierwsze konflikty jak powiedziałem że byłem za granicą zaledwie na Słowacji zrobiła taką minę jakbym byłbym niedojdą zyciowym, Następnie mam problem z angielskim co uniemożliwia mi zarabiania kilkuset złotych więcej, ona oczywiście pół roku spędziła w Londynie po studiach i dzięki temu niecio lepiej zarabia ale od razu z takim poczuciem wyższośći ALE to nic jak opowiedziała jak pierszy raz przeżyła w Weneccji z ówczesnym chłopakiem to stwierdziłem dlaczego mam resztki po kimś brać . Tym bardziej że trochę otyła z niewielkimi cyckami i dużo jęczała. Typowa tłusta córeczka bogatego tatusia. Na szczęście mam już śliczną dziewczynę z której jestem zadowolony. Interesuje mnie czy ktoś jest w podobnym związku.

Gość Dobrze zrobiłeś
żadne pieniądze nie zastąpią świetnej kobiety:D

Gość ale kiedy jęczała
?

..Osobiście zrobiłbym to samo ale znam osoby dla których to normalne że na wakacje wyjeżdża się do cieplych krajów. I takie kobietki oczekują od swojego przyszłego męża że to wszystko zapewni..

nie mówiąc o tym że miała kosztowne pomysły na wolne dni ale z zasady do niczego się nie dokladała

....Miałem kiedyś dziewczynę która miała mnóstwo zdjęć z byłym z Neapolu opowiedziała mi jak na plaży pierwszy raz uprawiała sex.... Najpierw miałem ochotę podrzeć te zdjęcia ale ostatecznie ją zostawiłem.... . Bo mnie to wkurwiało...

Gość julleczka
Po prostu musisz poszukac dziewczyny na swoim poziomie materialnym, poza tym te twoje 2 tys zlotych to niewiele.. Jesli facet ma wiecej pieniedzy to czesto nasz szacunek do niego wzrasta, czysta biologia i nie zmienisz tego!

Gość julleczko
Na kasę patrzą kurwy, a Ty jesteś po fachu?

Gość julleczka
na kase patrza kobiety ktore znaja swoja wartosc!

masz rację to mnie najbardziej wkurwiało jej wspomnienia z Wenecji poprostu bym nie chciał aby moja żona miała takie wspomnienia z innym facetem z młodych lat

Gość w tych czasach kobieta
sama może zarabiac

Gość julleczko
no własnie pokazałaś swoją klasę, tylko trochę stonuj z makijażem, bo za bardzo będziesz rozpoznawalna żeś kurwą i może ci sie uda.

Wiecie co, łatwo sie Wam wszystkim mówi. Racja pieniądze nie sa az tak ważne, ale trzeba kurcze z czegoś zyc, nie da się życ z samej miłości. Trzeba coś jesć, jakoś się ubierać, nie mowiac juz o przyjemnosciach. Co do opisanego zwiazku. Dobrze ze sie rozstaliście. Kobieta przyzwyczajona do luksusu nie zaakceptuje nagle zycia gdzie tego nie ma. Jak nie teraz to i tak to wyjdzie. Tak jets i tego sie nie da zmienic. Zdarzaja sie hisotrie jak z filmu gdzie wszystko sie uklada ale musi byc wtedy wielka milosc i wtedy pojawiaja sie inne piorytety.

Gość julleczka
he he..ja zarabiam na siebie a makijazu nie nosze

Gość i tobie sie wydaje
ze 2 tys na miesiac to duzo???? lepiej psychiatre odwiedz bo za kazdymraze bedzie ci sie wydawac ze wszystkie kobiety dla tej twoje fortuny sie z toba umawiaja

Gość julleczko
wiem wiem, w burdelu ruch jak na Marszałkowskiej i nie ma czasu na makijaż

Gość julleczka
dokladnie ja jestem tlumaczka i zarabiam cztery razy tyle co on dla porownania. To oczywiste ze mezczyzna ktory zarabia o tyle mniej bedzie mial inne zycie , czesto zainteresowania, inny sposob spedzania czasu. trudno czasem polaczyc to w jedna historie..

troche niewierzę w to że masz 8000 na czysto mi jak tu ktoś napisał na małolatki starcza a raczej na moją 19 letnią dziewczynę I dobrze mi się żyje i chyba w te wakacje wybierzemy się do Wenecji(skąd inądd moje marzenie od szkoły średniej

Gość julleczka
hej ja pracuje w Holandii, znam sporo jezykow ale nie musisz wierzyc-twoj wybor.Czesto jest to wiecej niz 8 tys zl..

myślałem że w Polsce to jak na Holandię to gówno zarabiasz. Pomagałem kłaść dachy w Berlinie w wakacje za miesiąc miałem 2500 eurosków

Gość julleczka
ja pracuje tylko 2 dni w tygodniu wiec mysle ze to ok..

Gość Wiedźma ple ple
Yapko! Nie rób tego swojej 19letniej dziewczynie! A potem nie wyjdzie za bogatego mężczyzne za mąż, bo ten sie dowie, ze jak miała 19 lta z jakimś gołodupcem wyjejchała na wakacje do Wenecji!

Gość mnie to i tak stare dupy
Z Holandii nie kręcą nawet gdyby 20000 zarabiały:D

Gość Wiedźma ple ple
No co Ty!!! Moze to fajna dziewczyna jest! Nie unieszczęśliwaij jej! Potem całe życie będzie musiała sie z Tobą męczyć!

Gość taaaaaaaaaaaaaaak
Wiesz, co? Jezei zarabiasz tlko 2 tys zł to wiadomo, że nie mogłeś jej wszystkiego zapewnić. Nie rozumiem po co ona tego oczekiwała:o Jak chciałą kogoś z większą kasą, to mogła takiego poszukać. Chyba, że chodziło o seks... Nie rozumiem po co kobiety gnębia facetów, tym bardziej, że nawet tacy dość nieudaczni, jeżeli chodzi o finanse czesto daliby wszytsko ukochanej kobiecie, tyle że ich na to nie stać... A z tym wakacjami zagranica to pzreginacie:) Dla mnie też to jest normalne, tym abrdziej, ze obecenie wakacje zagranicą kosztują tyle samo co w kraju:) Skończyły się czasy, kiedy wyjazd na Majorkę kosztował kilkanaście tysięcy zł i moi rodzice musieli oszczędzać nań 3 miesiące:) Teraz za 2 tys. zł dwie osoby spokojnie mogą odpoczywac w super warunkach, jak tylko chcą i gdzie chcą.\