Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krych555

CZY KTOŚ BRAŁ LUB BIERZE TRANXEN???

Polecane posty

Gość Krych555

...

Gość Krych555
upup chcialabym wiedziec czy on pomaga doraźnie czy trzeba brać przez dłuższy czas by pomógł???

Gość karolinaa
Ja bralam go przez miesiac, ma dzialanie przeciwlekowe. Pomogl mi bardzo w polaczeniu z psychoterapia. Po miesiacu zaczelam zmniejszac dawke i nie spowodowal zadnego uzaleznienia. To dobry lek.

Gość Krych555
Dzięki a odpowiedz, wlasnie takiej potrzebowalam

Gość SZukam i znajdę
Co to jest za lek napiszcie trochę o nim,jest na recepte?

Gość Krycha555
tak, jest na recepte od dluższego czasu zyje w ciaglym napieciu, przestałam sobie z tym radzic... zasypiałam ponad godzine czujac przeszywajacy lek i budziłam sie ze scisnietym zoladkiem, poszlam do lek. rodzinnego i przepisal mi wlasnie to... bireo dopiero od wczoraj i jeszcze nie ma efektu...

Gość Krycha555
w tej chwili nie moge pozbyc sie przyczyn mega stanu ale probuje chociaz zlagodzic skutki

Gość Szukam i znajdę
Maladetta napisz na co brałaś ten lek i jaki lekarz ci go przepisał.Czy to jest coś na nerwicę na napady paniki

Leki sa związane z nerwicą ... ale wyłacznie lekarz decyduje na podstawie wywiadu jaki lek przepisać, bo jest cała masa róznych specyfików ...

Gość ewqa2
Tranxene moze przepisac rowniez internista. U mnie poprawa byla po pierwszej tabletce, potem znowu pojawily sie leki ale po miesiacu terapii bylo duzo lepiej. Potem sprawe dokonczyla pani psycholog, nie chcialam wiecej sie faszerowac lekami. Udalo sie, ale same leki nie pomoga. Trzeba poszukac przyczyny , wtedy sukces murowany.

Gość a ja 2
Ja brałam polski odpowiednik Tranxene / dużo tańszy/, ale zapomniałam jego nazwy. Brałam tylko wieczorem na spanie, ale po kilku tabletkach przerwałam , bo mialam wszelkie objawy uboczne i byłam nie do życia :( To jednak straszny "proch" :(

Gość gość
biorę Tranxene od 12 lat w dawce 10mg tylko okazyjnie przy napadach lęku lub kolejnej nieprzespanej nocy, lek działa szybko po 40min od zażycia więc nie mam potrzeby brać codziennie.