Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

czy to mozliwe ze jestem w ciazy??...

Polecane posty

Gość sama nie wiem...

dziewczyny zdaje sobie sprawe ze przez kafeterie przewinelo sie juz mnostwo tego typu topikow ale moze ktoras z was miala podobne objawy...mianowicie...okolo tygodnia przed okresem kochalam sie ze swoim chlopakiem,wszedl we mnie kilka razy potem nalozyl gumke(tabletek nie przyjmuje)okres dostalam kilka dni pozniej niz zwykle i trwal 2 dni krocej niz zwykle...od 3 dni mam mdlosci czuje jak mi wszystko podchodzi do gardla ale nie wymiotuje poki co, boli mnie glowa,kluje w podbrzuszu czuje sie zmeczona i siusiam co chwile;/...pomyslalam ze to moze grypa zoladkowa ale przy grypie wymiotuje sie przeciez a ja mam same mdlosci...kurcze czy to ciaza??...jutro gonie po test ale zasnac nie moge tak mnie to nurtuje..prosze o odp,pozdrowionkaaa

Gość sama nie wiem...
i znow mnie mdli:(...jest tu kto??...

Gość można powiedzieć
na dwoje babka wróżyła. istnieje mozliwość, że zaszlaś w ciążę, bo uprawiałaś seks bez zabezpieczenia. Mosz objawy ciążowe, ale z drugiej strony sama wiem, że przy takich obawach doszukuje sie u siebie wszystkich objaww, a potem okazuje się, że to było zwykłe opóźnienie

Gość jhdhfghg
raczej nie mozliwe tydzien przed okresem jestes juz na 99 nie plodna, a jezeli nzawet to jezeli dostalas okres to masz za ktorka 2 faze i w cieze zajsc nie mozesz po 2, wszedl i nie skonczyl, no to juz na 100% w ciezy nie mozesz byc jak na moje to nie jestes w ciazy