Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannabe angel

ZAMIENIE BULIMIE NA ANOREKSJE

Polecane posty

Gość wannabe angel

moge dorzucić pare gratisów, tylko błagam, niech ktos TO ode mnie zabierze!!! 😭

Gość tak bardzo cie rozumiem...

Gość utkddfct
i ja..trzymaj sie...:( :( moze kiedys sie to skonczy...

Gość 22latka**
ale temat trzy lata temu 'wymieniłam' jak piszesz bulimię na anoreksję, rok bezsensu istnienia, teraz jestem wolna i od jednej i od drugiej i wiem, że póki człowiek ma te choroby nie rozumie...dalej panicznie boisz się zgrubnąc, ale to jest na granice obłędu, który trudno sobie uświadomić, Ja doszłam do takiego etapu że zastanawiałam się czy pół grejfruta dziennie nie zaszkodzi mi. I co najgłupsze nie miałam w planch odchudzania, to było reakcją na moje problemy. Wyszłam z tego tylko dzięki sobie, dzięki uświadomieniu sobie że jest ktoś dla kogo warto żyć, polecam też wizytę u gienkologa i popytanie o hemioterapię

a masz ta bulimie zdiagnozowana przez lekarza? tzn zastanawiam sie nad problemem czy raczej zaburzeniem dysmorfofobii ....

Gość wannabe angel
mam zdiagnozowana bulimie. ale nawet bez lekarza latwo sie domyslic na co chorujesz jesli dzien w dzien obżerasz sie jak głupia i lądujesz z glowa w kiblu :( a to wyczytalam dzisiaj http://wiadomosci.onet.pl/1443137,69,1,0,120,686,item.html

Gość hemioterapiaaa
tak dziewczyna hemioterapia to najbardziej delikatna i skuteczna metoda walki z tymi chorobami, leczenie przebiega wolno stopniowo ssasz tylko malutkie pastylki nic więcej 3x dziennie pastylki są maluśkie jak szpulka od igły i słodkie poradzcie się ginekologa i opowiedzcie o swoim przypadku

Gość homeopatia
znaczy homeopatia

Gość aja malucha na